arkadaşlar bi yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kml_42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım edin lütfen
Ben lise 3 te iken dersanenin pikniğinde bi kızla tanıştım kız beni tanıyomuş ben tanımıyordum neyse arkadaş ortamından kızla konuştum falan ardından akşam facebook tan arkadaşlık isteği gelmiş bi baktım o kız neyse zaman içerisinde konuşmaya başladık facebook üzerinden ama konuşmalarımız kardeşimli idi vaziyet böyle olunca bende aynı şekilde konuşmaya başladım ama ben kızdan çok hoşlanıyorum sınıftaki erkeklerden bile kıskanıyorum bi gün konuşurken telefon numaramı istedi işte yanlış anlama falan dedi neyse telefondan konuşmaya devam ettik zaman içerisinde tartışmalarımız oldu bi kaç kez konuşmamaya başladık ardından barıştık ve böylelikle yaşadığı sorunları falan anlatmaya başladı bende elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ve benim doğum günümü de pastayla kutladı hediye de aldı şimdilerde ise beni umursamıyor konuşmuyor gibi davranıyor ve buna çok canım sıkılıyor ve aksi gibi de lys de yaklaşıyor ne yapacağımı bilmiyorum sizce kıza nasıl davranmalıyım bu durum canımı öyle sıkıyor ki ders bile çalışasım gelmiyo lütfen yardım edin nolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt