Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
cik sokaga onune gelen ilk kisiye selam nasilsin de ciddiyim agzin laf yapsin utanma skilma cekinme
Takil ya ne olacak kimse gulmez sana kardes karsindaki insansa gulmeyecektir sana, ama bak solakta gordugun birine laf atma konusunda son derece ciddiyim.Heyecanlanacak ne var onu da anlamiyorum o insan degil mi yani bu konilari gorunce gercekten kiziyorumheycanlanınca takılmalar oluyo bende küçükken ozamanın çocuk aklı işte hayalet kıyafeti giyen bi adam birden karşıma çıktı çok korkmuştum ogün bugundur var heycanlanınca konuşmam bozuluyo acıkcası konuşmak istemiyorum
Takil ya ne olacak kimse gulmez sana kardes karsindaki insansa gulmeyecektir sana, ama bak solakta gordugun birine laf atma konusunda son derece ciddiyim.Heyecanlanacak ne var onu da anlamiyorum o insan degil mi yani bu konilari gorunce gercekten kiziyorum
Aynanin karsisinda ne yapacak ya? Diger insanlarin ondan farkli olmadigini bi kavrasinn yeterliÖnce aynanın karşısına geç ve konuşmaya çalış kendinle. Sorunlarını anlat kendi kendine. Zamanla başka konulardan konuş. Gelişme olacaktır.
Kardesim bu hayatta ne dilsizler var cok mu kotu durum yani?bişey yok ama işte ne edersin o adama şimdi ne kadar çok sövüyorum bi bilsen
Ah be kardes boyle uzulunce gecer mi saniyorsun,senden daha kotu.haldekileri dusun? Kiz arkadasin var mi senin
dostum. bende de vardı o . hiç tanımadığım bırıyler bı kızla yada . hiç konusamaazdım. sonra 4-5 tane kız kanka edındım onlarla takıldım ve alıştım sımdı gıderım konusurm hıç heyecanlanmam. snde arakdaşlarnla gez toz alemlere takıl ortamlara gir , sosyal olursan kurutulursun.
edın dostum. arkadas edın. erkekden de utanılmaz kı. samımı olmasanda olur enazından bı arkadasın vardır. once onla samımı ol sonra onun arkadaslarıyla sonra baskalarıyla..hiç konusamaazdım. sonra 4-5 tane kız kanka edındım onlarla takıldım ve alıştım
bak ne yazmısım.
edın dostum. arkadas edın. erkekden de utanılmaz kı. samımı olmasanda olur enazından bı arkadasın vardır. once onla samımı ol sonra onun arkadaslarıyla sonra baskalarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?