Arkadaşlar benim Tel: 6120c acaba telefonum için "Yüz tanıma kilidi" varmı?* Şimdiden Tsklr. :)
mqeen Üye Konu Sahibi Arkadaşlar Bi Program Arıyorum: Arkadaşlar benim Tel: 6120c acaba telefonum için "Yüz tanıma kilidi" varmı?* Şimdiden Tsklr.
akrep_81 Üye Arkadaşım forumda s60v3 uygulamalarında VFacer 2.2 programı var bak istersen işine yarayabilir belki.
Arkadaşım forumda s60v3 uygulamalarında VFacer 2.2 programı var bak istersen işine yarayabilir belki.
mqeen Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: öyle bişey yok, olamaz Genişletmek için tıkla ... Nden Facelock diye pro. var android de ---------- Eklendi @ 01:43:05 ---------- Yazıldı @ 01:42:13 ---------- akrep_81' Alıntı: Arkadaşım forumda s60v3 uygulamalarında VFacer 2.2 programı var bak istersen işine yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla ... Dostum saoL var bende o pro.
- SerkeŞ -' Alıntı: öyle bişey yok, olamaz Genişletmek için tıkla ... Nden Facelock diye pro. var android de ---------- Eklendi @ 01:43:05 ---------- Yazıldı @ 01:42:13 ---------- akrep_81' Alıntı: Arkadaşım forumda s60v3 uygulamalarında VFacer 2.2 programı var bak istersen işine yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla ... Dostum saoL var bende o pro.
mqeen Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: tamamda o android hem nasıl çalışıyor tam olarak o Genişletmek için tıkla ... Bilmem denemedim dedim belki Symbian için vardır o kdar çok program var ki Symbian için ..
- SerkeŞ -' Alıntı: tamamda o android hem nasıl çalışıyor tam olarak o Genişletmek için tıkla ... Bilmem denemedim dedim belki Symbian için vardır o kdar çok program var ki Symbian için ..