Arkadaşlar bi forumun 2. el bölümünden pc aldım ama adam sorun çıkarıyor bi bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi forumun 2. el bölümünden pc aldım ama adam sorun çıkarıyor bi bakar mısınız?
Şimdi ben adama parayı gönderdim buda hemen kargolayacaktı.Ben parayı yolladım bu ptt yeişememiş.Yarın atarım dedi yarında işten 4.30 izin almış gene yetişememiş.Falan filan bugun yurtiçin kargoyla göndercem kesin dedi haal haber yok.Elimde bankaya yatırdıgım paranın makbuzundan başka bişe yok sizce bu adama karşı haklarım neler pazartesi yollamazsa ne yapmalıyım.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Elinizde herhangi bir yazılı kağıt sözleşme bi şey yoksa sadece konuşmayla sözle yaptığınız bir alışveriş ise yapabileceğiniz hiçbir şey yok maalesef. Size tavsiyem polise gidip durumu anlatın ve telefon numarasını değiştirmeden evini tespit ettirmeye çalışın.

• Beğen
Tepkiler: jackalmami

xxfatih2

Üye
keşke ödemeyi teslim onaylı yapsaydın yani sen tamam deyince adama veriyorlar.

jackalmami

jackalmami

Üye
elindeki makbuzun işe yarayacağını tahmin ediyorum ama daha önce böyle birşey başıma gelmedi...

Mert

Mert

Üye
Alışveriş için yapılmış o kadar site varken ne diye tanımadığın birine güvenme yolunu seçersin.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
daha belli değil erşembe akşamı parayı yolladım pazarteside akşama kadar yollamasa polise giderim.Adama polise gideceğimide sölerim artık neolursa olsun.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
daha belli değil erşembe akşamı parayı yolladım pazarteside akşama kadar yollamasa polise giderim.Adama polise gideceğimide sölerim artık neolursa olsun.
Söyleme işte söylersen daha zor olur adamı bulman.

paradox07

paradox07

Üye
Evet bence de söyleme.ondan habersiz yap ki hazırlıksız yakalansın,yoksa numarasını ve adresini değiştirebilir

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hiçbir hakkın yok. Polisin sana diyeceği; Siz bu hesaba para yatırmışsınız hesap sahibide alıp harcamış illegal bir durum yok bunda. Hatalı olan sensin malesef.. Gönderip göndermemek artık onun vicdanına kalmış.

- - - Eklendi - - -

Sana tavsiyem ikinci elde seçimin; GittiGidiyor - Sahibinden(Get Özellikli İlanlar) olsun.
Ve burada maxide uzun zaman geçirmiş güvenilir kişilerden aynı konuda bahsettiğin yöntemle alışveriş yapabilirsin.. Eski kullanıcıların böyle bir ahlaksızlığa zaten ihtiyaçları olacağını sanmam. Ama sen daha ne idüğü belirsiz birine karşı erken bir güven duygusuna kapılmışsın malesef.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum burası sanal alem herkes burada kendini kendi istediği gibi tanıtır inşallah halledersin.

El-CD

El-CD

Üye
Cezbedici hakli olabilir sonucta elinde kanit yoksa durum o sekilde anlasilmak zorunda olacaktir

MrTech

MrTech

Üye
Direk Polise Bence Gidin.PTT ile Attıysanız,Online Gitmiş İse O Gün Bile Almış Olabilir.Yani Adama Haber Vermeden Gidin Polise Yerini Buldurtun Yoksa Numarayı,Adresi Falan Degistirebilir.Keske GeT Yapsaydınız.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
sorun dğil arkadaşlar korgoya verdi adam tkip nosu falan yollamış nese bakalım.Adamın referansları var sitede benden önce başka bi eski üyeye satmış.

CABBAR

CABBAR

Üye
İnşallah alırsın paranı. İnternet aleminde öyle her şeye güvenmemek gerekiyor

larten123

larten123

Üye
İnşallah halledersin

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben adamın adından dükkanını falan buldum sıkıntı olmaz en kötü ankaraya giderim yanımdada polis götürürüm sitedeki ilandan adminler yardımıyla polisler bilgi alır falan filan her türlü bişeler yaparız yıl 2012 artık internet alışveriş için yasa çıkaran devlet bizi mahdur etmez herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt