Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Bi Bakarmısınız Sorunum Buyuk
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taz_crash
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar Bi Bakarmısınız Sorunum Buyuk
cd-dvd işaretini geri getirmek için ne yapmam gerekir
<diger sorunları cozdum>
__Midas__
Üye
aynı sorun bendede oluşmuştu , format attım düzeldi...
sen genede kabloları kontrol et bios ayarlarını default yap genel virüs taraması yap , bunlarda sonuç vermediyse format...
D3N1Z
Üye
Bu sorun bende sürekli oluyordu ama nazar degmesın son aralar yok cozumu reset atabilirsin ama kapatmaman lazimsan
sp2 kullanıyorsun muhtemelen öncelikle
Bilgisayarim-->Özellikler-->Donanım-->Aygıt Yöneticisi-->DVD/Cd-Rom Sürücüleri orda buyuk ıhtımal soru ısaretı vardı guncelle sorun kalkar
ama eger sp1 kullanıyorsan
Bilgisayarim-->Özellikler-->Donanım-->Sürücüler Bölümündeki 2. Kutuya Tıkla Kendi Otomatik Günceller
taz_crash
Üye
Konu Sahibi
dediklerini yaptım ama olmadı
bana format hariç baska cozumler sunabilirmisinz..!
__Midas__
Üye
üzerine sağ tıkla donanımı kaldır de...
restart çek otomatik tanıyıp yüklemesi lazım...
taz_crash
Üye
Konu Sahibi
bi deneyim bakayım olacak mı .?
D3N1Z
Üye
arkadasım resme göre baglantıda bir sorun war cunku soru işareti çikmis yapacagın kasayı acıp herseyi basdan takmam pc acmak ve calısmazsa aynı seyleıı tekarala CANAVAR olması lazım
msw
Üye
Sanırım çözdün ama galiba sürücü yanlış yüklenmiş donanımı kaldır bilgisayarı yeniden başlat otomatik tanısın
taz_crash
Üye
Konu Sahibi
olmadı arkadaslar kac gundur bunla ugrasıyom
baska alternetif yokmu yaa.!
LowesTime
Üye
kablolarina baktinmi kasadan dostum Allah yardimcin olsun
taz_crash
Üye
Konu Sahibi
kasanın içini actım cd-rom a giden kabloları cıkarıp taktım ama gene olmadı
LowesTime
Üye
allah kolaylik wersin dostum ne diyim
ChavRash
Emekli Yönetici
Galiba format kesin çözüm gibi duruyor..
RockFord Fosgate
Üye
+1 ewet wındows un gormesı ıcın bu gereklı!!baska yolu oldugunu zannetmıyorum!
taz_crash
Üye
Konu Sahibi
iiide arkadaslar format ı nasıl atıcam cd-rom olmadan?
PcM@STéR
Üye
Bilgisayarı öncelikle Güvenli mod'da aç. Eğer cdroom çalışıyorsa windowsta sorun var.
windowsta sorun oluşması büyük bir ihtimal virüsten kaynaklanıyor. aynısı benimde başıma geldi sadece 1 cr*ack sitesine girmem ile 27 tane virüs indi ve dvdroom okumaz oldu. mecbur format attım.
-cdrom olmadan format demişsin. Dos ortamında başlat ve herhangi bir cd tak ve dostan cd ye gir. eğer cd çalıştırıyorsa hiç beklemeden bas formatı. çalışmıyorsa farklı cdroomlar dene.