arkadaslar benim kingston markalı flash(usb)belleği tanımıyo

Sponsorlu Bağlantılar

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar benim kingston markalı flash(usb)belleği tanımıyo
arkadaslar dediğim gibi kingston flash belleği tanımıyo nedense yha inetnet cafeden counter 1.6 yı aldım attım içine sonre nedense evde tanımamaya başladı bi arkadasımda bununla ilgi programı olduğunu söle di doğrumu... bide bunu ben bilgisayara nasıl tanıtabilirim

• Beğen
Tepkiler: grymtn

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Hiç böyle birşey duymamıştım. Benim hafıza kartına aynısı oldu sonra içindeki herşeyi sildim. Okudu formatladım ve tekrar taktım oldu. Geçmiş olsun..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Virüs bulaşmıştır eğer açılmıyorsa...Biçimlendirin...

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar tanısa biçimlendiricem

celibar

celibar

Üye
başka bir bilgisayarda dene.başka bilgisayarda tanıyabiliyor.

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
yha internet cafede oyun aldım sonra da eve geldım tanımadı gittim cafeye taktığım bılgısayarda tanımadı :(:(:(:(

BktsBcr

BktsBcr

Üye
kardeş ışığı yanmıyorsa bil ki flash belleğin bozuldu, garantisi bitmediyse götürüp vermen lazım servise..

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
ışığı yanıyo ama tanımıyo işte :(

--------------- Ekleme ---------------

yha garanti belgesi yok xD( imha ettim :D:D)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
yukardaki pgorami denedinmi ve farkli pcde dene bozulmamis fakat virus bulasmis olabilr

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
programı ındırdım denemedım denıyım

Adilx05

Adilx05

Üye
Usb belleği TaktıktanSonra Deonım Ekleye Bak....

hwhite

Üye
kingston flash bellek 2 gb ben de kullanıyorum makinede 2 önde 2 arkada usb girişleri var öndeki girişler tanımıyor ama arkadakiler okuyor böyle bir problem olabilir mi? başka girişten dene usb flash belleği ...

Adilx05

Adilx05

Üye
kingston flash bellek 2 gb ben de kullanıyorum makinede 2 önde 2 arkada usb girişleri var öndeki girişler tanımıyor ama arkadakiler okuyor böyle bir problem olabilir mi? başka girişten dene usb flash belleği ...
Senin Sorununda Öndeki USBleri Biostan Kapatmışsın Onları Bios Ayarlarından Tekrar Açıp Kullanabilirsin...

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
yha benım arkada 4 tane giriş var önde 2 tane

Üst Alt