Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben 5800ma v60 güncellemesi yüklümeke istiyorum fakat yüklersen garati süresü bitermi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lockefekan
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar ben 5800ma v60 güncellemesi yüklümeke istiyorum fakat yüklersen garati süresü bitermi
cevaplarınızı bekliyorum
JRValantin3
Üye
jaf ile düzenlenmiş bir sistem mi yükleyeceksin yoksa nokia software updater kullanarak güncellemememi yapacaksın
esqalsiz
Üye
Orjinal fw atarsan skntı olmaz ister jaf tan ister oviden ister telefndan.Ben orjinal yazılımı phoneix tan atmanı önerrm acemi adam jaf ı kullanamaz local mode de kalma sorunu olabr.Phoneix kullan nafirm den dosyalari indr
guncel surumu indir 1.16 heralde kendı stesnden indir gogleye nafırm yaz symbian toys un stesnden skntı ckmaz cok basit acemı isen phoneix ten at flası forumda detaylı sekılde anlatımı war 5 dk bile surmez ben navı surumunu guncelledm ;D