Arkadaşlar Belle refresteki tarayıcı donma ve atma sorununu çözecek bişi sanırım buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
anladım arkadaşim sağolasın birde merak ettiğm hatta konusunu bile açtm pek yardımcı olan olmadı bu eposta da silinen klasöru yok bende bütün ayarlarına bakmama rağmen bulamadım refresh de bu e posta da silinen klasöru neden yok en dandik telefonlarda bile var bizim bu telefonda yok :) n8 belle refresh ...

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
silinen klasör derken geçmişimi kastediorsun

- - - Eklendi - - -

e posta geçmişi ?

- - - Eklendi - - -

hee tmm demek istediğini anldm silinen postaları görmek için diorsun

- - - Eklendi - - -

evt bnde ona bakıyorum şuan bnde bulamadım :) Nokia işde napacan uğraştırıyor :D

- - - Eklendi - - -

silinen klasörünü koymayı unutmuşlar napacan işde :D

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
silinen klasör derken geçmişimi kastediorsun

- - - Eklendi - - -

e posta geçmişi ?

- - - Eklendi - - -

hee tmm demek istediğini anldm silinen postaları görmek için diorsun

E-Postada gelenler vs vs klasörler yer almakta ama bi silindiğinde ise silinen klasörünün olmadığını fark ettim bunu soruyorum ... sizlerdede aynı durum mu diye ...

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-n8-belle-e-posta-sorunu-718406.html

daha önce açmış olduğum konu ?

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
yazlm bole krdesm simdi bktmda ypacak bisi yok o eski yazılımları bulabilmekte cok zor Nokia önünü kapattı hep naviye ulaşımıda kestiler

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
krdesm eskiden symbian anna vardıya anna baya iidi o bahsettigin silinen geçmişi fln vardı Nokia yazılımı güncelleyince silinen geçmişini fln kaldırdı

- - - Eklendi - - -

bide navifirm die bi program vardı ordan eski yazılıma dönebilioduk mesela belle refreshten symbian annaya ama navi firm i kapattılar artk yazılım indiremiyor

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
krdesm eskiden symbian anna vardıya anna baya iidi o bahsettigin silinen geçmişi fln vardı Nokia yazılımı güncelleyince silinen geçmişini fln kaldırdı

- - - Eklendi - - -

bide navifirm die bi program vardı ordan eski yazılıma dönebilioduk mesela belle refreshten symbian annaya ama navi firm i kapattılar artk yazılım indiremiyor

Şimdi açıklığa kavuştu herşey :) sağolasın ama büyük eksiklik bu küçük ayrıntı ki en sık kullandığım uygulamalardan birisi neyse zamanını doldurduğunda yeni cihazı alırız nokia yaktın bizi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ben widget güncellemesini yaptım gene aynı sayfaları dolaştım donmadı.sizde nasıl dondu?

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
vla bn güncellemeyi yaptm maraton com a girdim tarayıcı sayfa açılır açılmaz pert dondu kldı btaryayı ckardm nie öle oldu anlamadım ama suan tarayıcı akıyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
widgetleri ekledin mi peki? yoksa güncellemeyi yaptıktan sonra mı oldu? birde güncelledikten sonra restart yaptın mı

- - - Eklendi - - -

keza aynı şekilde n8de de widgetleri güncelledim.ardından tarayıcıya girdim donmadı.sen widgetleri buradaki linkten mi yükledin yoksa suite üzerinden mi

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
media fire upload etsen?

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
Tmm krdesm upload edeyim

- - - Eklendi - - -

krdesim widget güncellemesini yaptım telefonu yeniden başlattım tarayıcıya girdim siteyi actm dondu - ondan sora güncellemeleri fln sildim tekrar yükledim güncellemeyi sorun kalmadı dün 2 saat gezdim :) sonuç iyi

- - - Eklendi - - -

telefon üzerinden yükledim kardeşim güncellemeyi

- - - Eklendi - - -

o linkide kaldırcam onuda kontrol ettim tarayıcıda sorun cıkarıyo widget güüncellemesi

- - - Eklendi - - -

Media Fire Link buyrun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ben soyle yaptım.telefondan widget güncellemesi yaptım.telefonu kapadım açtım.sonra qt yükledim tekrar kapa aç yaptım browserda gezindim donma yok.Sende böyle bi Dene istersen.

- - - Eklendi - - -

birde eski tarayıcıyı attım dedin.onun da artıkları kalmış olmasın?

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
Evt galiba klmıs olabilir ama cfv attm saten

- - - Eklendi - - -

suan sorun yok

- - - Eklendi - - -

telefonda en ufak artk kalsın telefon kafası gidio

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
widgetle alakası yoktur onun dostum eski yazılımdan artıklar yapmıştır bunu.widget etkilemez sanmıyorum yani :)

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia nın yazılımı bu konuda çok hassas krdesm en ufak bişi ya yazılımı süper yapıyo yada en ufak bisi yazılımı yerin dibine sokuyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bak şimdi dostum burası çok önemli. widgetleri eski gömdüğün tarayıcı varken mi kurdun? yoksa formatlayıp qt yükledikten sonra mı kurdun? hangisinde donma oldu

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
eski gömdüğümde oldu suan bunda yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​tamam kardeşim o zaman widgetlerde de sorun yok. eski tarayıcının uyumsuzluğu o :)

mertarslan111

mertarslan111

Üye
    Konu Sahibi
telefonu biraz daha kullanıyımda htc onex yada lumia 920 fln almayı düsünüyom

Üst Alt