Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Belle refresteki tarayıcı donma ve atma sorununu çözecek bişi sanırım buyrun
Sponsorlu Bağlantılar
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
suan 3 sekme ust uste actm aynı siteyi tk yok sadece biraz kasıyor
Anil-D
Üye
evet fullhd diye site var uc bin film var orayı denedım donmadı
Makale_Helvetia
Üye
demekki sonuç olumlu.DONMa kesinlikle yok.kapanmaya razıyız..şu sinir bozucu batarya tak çıkar olayı bitsin yeter
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
nihayet refres in tarayici sorunu hemen hemn çözüldü
- - - Eklendi - - -
krdes cfv ye mi gömdün yoksa sislemi
- - - Eklendi - - -
yalnız bnim tel in arkası fena ısındı
Makale_Helvetia
Üye
bana soruyorsan bende sis ile yüklü.gömsen de aynı sonuç olur zaten aynı dosyalara yükleme yapıyor
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
bn ofw kullanıyom suan hack yok
- - - Eklendi - - -
tmm o zmn demekki sonuca vardık cvf ye gömerekte sislede sonuç olumlu Bütün symbiancılara hayırlı olsun
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Makale_Helvetia
Üye
sonuç olumlu o zaman.tekrar eline sağlık dostum çok iyi iş çıkardın
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
anlayışınız için
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeşim herzaman bşka bi sorun cıkrsada yine bakarım çzmeye çalısırım
- - - Eklendi - - -
sonuçta bu telefonlara zamanında dünya para verdik verim almamız lazım
Makale_Helvetia
Üye
nokia yapamıyor biz düzeltmeye çalışıyoruz işte
mertarslan111
Üye
Konu Sahibi
MaxipmaN
Üye
video performansı da muhteşem ileri hemen sarıyor beklemiyor youtube çok seri belleninkini veya annanınkini bi yükleyebilrsek sonra qt yi de yükleriz sorun sıfırlanırdı
EsaSOgLaNN
Üye
yükledikten sonra açma kapama tuşuna basılı tutarak telefonu açtım normlde hiç bir tepkime olmadı dondu kaldi öyle n8 de bataryayi öyle haa diyince çıkmıyor
yükledikten sonra açma kapama tuşuna basılı tutarak telefonu açtım normlde hiç bir tepkime olmadı dondu kaldi öyle n8 de bataryayi öyle haa diyince çıkmıyor