Arkadaşlar az bir bakarsanız ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az bir bakarsanız ..
Arkadaşlar ben N73 alıcam ama ne sorunları vardır bılmıyorum Ne gıbı sorunları cıkar alırsam soylersenız ..

mstf_l

mstf_l

Üye
joystick sorunu var bi zaman sonra eskiyor
Bir de yeni cikan s60v3 lere gore daha az ram var ve islemci zayif ama oyle cok uygulama oyun vs ugrasan biri degilsen fazla sikmaz

'h716043'

'h716043'

Üye
bende alma çabuk bozuluyor

bivefa

Üye
Aynen katılıyorum

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
sakın alma. Adama cinnet geçirten bi telefon

AHKE

AHKE

Üye
alma çunku joystick cok bozuluo bnde bi ara vardı her bozuldgunda 15 lira veriyordum ama sn bilirsin

sevdimki

Üye
işlemci yine idare eder ama ram ve telefonun kendi hafızası çok düşük. Opera mobil falan asla açamazsın. Telefon açıldığında müzikçalar otomatik açılıyor yani telefonu her açtığında müzikçaları kapatmak zorunda olmak gibi birşey var. Çok söylenen joystik çok çabuk bozuluyor. Birkaç kez gördüğüm başka bir sorun ise kamera kapağı. Kamera kapağı bozulunca arka kamerayı kullanmak imkansız hale gelebiliyor

Bir de arkadaşım 'arkadaşlar az bakarsanız' diye konu mu açılır allah aşkına...

ibrother

ibrother

Üye
N73 fotoğraf ve ses konusunda iyi . Ama video ve hız konusunda çok kötü. Tarzına göre takıl. 5700 bulursan tavsiye ederim ben kullandım süper sesi var 3D nin son hali. Bulursam bi daha alırım.

frk uzn

frk uzn

Üye
n79 black öneririm sana:oke:

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaşlar sağolunda ben bu teli sadece müzük dünlemek ve mesajlaşmak için alıyorum sesi çok çıkıyo diye istiyorum bunu yapabiliyor mu yapamıyorsa almıcam .. ?

mstf_l

mstf_l

Üye
n serisi ne ses olarak guvenebilirsin genel olarak ama en iyi hangisinde var bilmiyorum :bilmem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt