Arkadaşlar artık uzmanların açacağım bu konuda yardımcı olmaları ve KESİN çözüm getirmeleri gerekiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emr-erock

emr-erock

Üye
Yükledeğin Fw'de Bir Sorun Yok.!Sen O Fw'yi yüklerken v52 Yazısını görmedinmi?Bundan Sonra V52 Fw lerini kullanacaksın.
Sürüm Düşüremezsin Kardeş...
Bir kere bu bir sorun değil.Nokia'nın almış olduğu bir önlemdir.
Fw'yi yapan insanı suçlarmış gibi konuşuyorsun...!

İstedeğin Fw yi kumayı Ellerinine, Başına , Gözüne Tercih ediyorsun.
Bu ne bilinçsizliktir.Biraz düşünerek Kouşun.
Lütfen Biraz Emeğe Saygı

Hiyanet Değil .!

hitafnalsa

Üye
downgrate yapmak isteyen arkadaslar için bi önbilgi :) usb kablosuyla olmuyor bu iş. olacak bişeyi daha zorlastırmasın anlamayan. fbus kablosuyla olur. ya 150 200 tl verirsiniz bu boxu alırsınız , yada götürün bi telefoncuya. 2 abi , bir dayı cekin en baba 30 tl ye hallolur.:hmmm
ya arkadaşım sen böyle diyorsun da ben zonguldakta okuyorum tüm telefonculara sordum downgrade olayını adamların böyle bişeyden haberi bile yok:D Zonguldak nokia care e getirdim downgrade yaptırmak istiyorum dedim yetkiliye, biz yapamayız istanbula servise gitmesi lazım dediler ben kendi yöntemlerimle hallederim dedim çıktım:D:D
Diyeceğim şu ki bu downgrade işini yapabilecek fazla yer yok sanırım en azından zonguldakta hiç yook...

_reflex_

_reflex_

Üye
ya arkadaşım sen böyle diyorsun da ben zonguldakta okuyorum tüm telefonculara sordum downgrade olayını adamların böyle bişeyden haberi bile yok:D Zonguldak nokia care e getirdim downgrade yaptırmak istiyorum dedim yetkiliye, biz yapamayız istanbula servise gitmesi lazım dediler ben kendi yöntemlerimle hallederim dedim çıktım:D:D
Diyeceğim şu ki bu downgrade işini yapabilecek fazla yer yok sanırım en azından zonguldakta hiç yook...

ben koskoca antepte bulamadım :aha::aha::aha:
adamlar ''o ne ''diyor. servise istanbula gitti 45 gün kaldı.

hitafnalsa

Üye

ben koskoca antepte bulamadım :aha::aha::aha:
adamlar ''o ne ''diyor. servise istanbula gitti 45 gün kaldı.

Peki telefon serviste garanti kapsamında mı downgrade yapıldı yoksa ücret karşılığında mı? Bedava ise bende yollayım:D

_reflex_

_reflex_

Üye
önce ücret karsılıgında dendi. bende çamur yaptım. yapılan güncellemeyi begenmedim dedim. :naughty:

belco2

belco2

Üye
downrade Yazılım duşurme anlamına gelır şuam mukunu yok çunku avalable sadece yazılım yukseltme anlamına gelır
(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt