onun için programlar var ama adını tam bilmiyorum.1.2 ghz işlemcisi var 1 gb DDR3 RAm GPU hakkında bir bilgiye sahip değilim
- - - Eklendi - - -
telefonumda wifi var ama paket verimi kullanmak istiyorum. telefonu pc ye bağlayıp nokia suite yardımı ile modem gibi tablette kullanabilir miyim. normalde win ile USB bağlantısından nete bağlanabiliyo.
- - - Eklendi - - -
Yardim eden kimse yok mu arkadaslar

arkadaşlar hızı falan güzel ama ben ilk android cihazımı kullanıyorum. Symbian cılardanınmoyun larak çözünürlük fark eder mi? birkaç oyuna baktım bazı telefon modelleri vardı? hepsi için ayrı ayrı linkler
Marketten indir oyunları paralı olan varsa sitelerden indirirsin.
fiyatı uygunmul 199tl tekrardan hayırlı olsunKardeş öncelikle hayırlı olsun görünen şu ki tabletinin işlemcisi rockchıp 2918 1.2ghz işlemcisi var 1gb ddr3 ram var 480 800 piksel çözünürlükte 7 inch büyüklüğünde ilk olarak şunu söylim çözünürlük olarak malesef düşük kalmış ama sorun olmaz istediğin oyunu gayet güzel bi şekilde oynaya bilirsin oyun konusunda takılmalar yaşıyabilirsin ama işlemciyi bi araştır asphalt 7 the amazıng felan onları oynarsın tabi takın yaparmı bilememfiyatı uygunmul 199tl tekrardan hayırlı olsun
2.603 ü modem olarak kullanabilirsin
arkadaşım 603 ü modem olrarak kullanma konusunda yardım edebilir misin? baya araştırdım fakat sonuç yok

Cihazı root yaptıktan sonra garantisi gidiyo diye biliyorum beki bunun geri dönüşü yok mu mesela cfw yükleyipte garantiye gidecegi zamn orjinal fw yüklemek gibi![]()
Hiç olmadı Odin ile orjinal romu flashlarsın. Orjinal rom kodunu ics yüklü telefonlarda "Ayarlar/Telefon hakkında" kısmında bulabilirsin. Tablette de aynı yerde bulunuyordur. Onu not al biryerlere.