Uygulama Arkadaşlar Android sistemi ile ilgili 2 sorum olacak bakabilir misiniz????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Android sistemi ile ilgili 2 sorum olacak bakabilir misiniz????
bugün HI-LEVEL tablet Pc aldım içerisinde android 4.0 var forumdaki hangi android uygulamarını ve oyunlarını yüklemeliyim?
2. olarak nokia 603 telefonumu modem olarak kullanabilir miyim?

Metin137

Metin137

Üye
tabletinin ram i gpu su işlemcisi falan ayrıntılı bilgi verirsen söyleriz
2. Olarak ta telinde wifi varsa olur

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
1.2 ghz işlemcisi var 1 gb DDR3 RAm GPU hakkında bir bilgiye sahip değilim

- - - Eklendi - - -

telefonumda wifi var ama paket verimi kullanmak istiyorum. telefonu pc ye bağlayıp nokia suite yardımı ile modem gibi tablette kullanabilir miyim. normalde win ile USB bağlantısından nete bağlanabiliyo.

- - - Eklendi - - -

Yardim eden kimse yok mu arkadaslar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1.2 ghz işlemcisi var 1 gb DDR3 RAm GPU hakkında bir bilgiye sahip değilim

- - - Eklendi - - -

telefonumda wifi var ama paket verimi kullanmak istiyorum. telefonu pc ye bağlayıp nokia suite yardımı ile modem gibi tablette kullanabilir miyim. normalde win ile USB bağlantısından nete bağlanabiliyo.

- - - Eklendi - - -

Yardim eden kimse yok mu arkadaslar
onun için programlar var ama adını tam bilmiyorum.

TheSandwich

Üye
sanırım a101 deki tablet nasıl hızı fln memnun musun?

msy2017

msy2017

Üye
benim de 4.0 tabletim var ama joikuspotla teli modem yapıyorum pc görüyor tablet görüyor ama bağlanmıyor!!?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Jukio Spot un kurduğu bağlantılara Android bağlanamıyor.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Aynen guvenlik nedeninden dolayi hotspot ağlara android isletim sistemleri baglanamiyor.Bunu root ile halledersin biraz arastirmani tavsiye ederim...

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hızı falan güzel ama ben ilk android cihazımı kullanıyorum. Symbian cılardanınm:) oyun larak çözünürlük fark eder mi? birkaç oyuna baktım bazı telefon modelleri vardı? hepsi için ayrı ayrı linkler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar hızı falan güzel ama ben ilk android cihazımı kullanıyorum. Symbian cılardanınm:) oyun larak çözünürlük fark eder mi? birkaç oyuna baktım bazı telefon modelleri vardı? hepsi için ayrı ayrı linkler

Çözünürlük, işlemci modeli, gpu modeli. Bunlar uygun olmalı.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Marketten indir oyunları paralı olan varsa sitelerden indirirsin.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Marketten indir oyunları paralı olan varsa sitelerden indirirsin.

Rom olarak ne var içerisinde bilemiyorum ama polypad 7200 hd ile marketten hiçbirşey indirememiştim. İşlemci ve gpusuna uyumlu apk+sd ile attığım oyunları da çalıştırmamıştı :S Angry birds space, asphalt 5, fruit ninja pussy boots dışında oyun kuramadım o cihaza. Umarım arkadaşta da benzer sorun olmaz.

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
ben birkaç oyun kurdum ama daha pek çözemedim sistemi
farklı geliyo bana

lordufuk

lordufuk

Üye
Kardeş öncelikle hayırlı olsun görünen şu ki tabletinin işlemcisi rockchıp 2918 1.2ghz işlemcisi var 1gb ddr3 ram var 480 800 piksel çözünürlükte 7 inch büyüklüğünde ilk olarak şunu söylim çözünürlük olarak malesef düşük kalmış ama sorun olmaz istediğin oyunu gayet güzel bi şekilde oynaya bilirsin oyun konusunda takılmalar yaşıyabilirsin ama işlemciyi bi araştır asphalt 7 the amazıng felan onları oynarsın tabi takın yaparmı bilemem :D fiyatı uygunmul 199tl tekrardan hayırlı olsun
2.603 ü modem olarak kullanabilirsin

-Emre

-Emre

Üye
Ben de alicaktim kardesime sabahdan bitmis biraz gec gitiim herlade ama cok guzel bi cihaz hayirli olsun:)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş öncelikle hayırlı olsun görünen şu ki tabletinin işlemcisi rockchıp 2918 1.2ghz işlemcisi var 1gb ddr3 ram var 480 800 piksel çözünürlükte 7 inch büyüklüğünde ilk olarak şunu söylim çözünürlük olarak malesef düşük kalmış ama sorun olmaz istediğin oyunu gayet güzel bi şekilde oynaya bilirsin oyun konusunda takılmalar yaşıyabilirsin ama işlemciyi bi araştır asphalt 7 the amazıng felan onları oynarsın tabi takın yaparmı bilemem :D fiyatı uygunmul 199tl tekrardan hayırlı olsun
2.603 ü modem olarak kullanabilirsin

arkadaşım 603 ü modem olrarak kullanma konusunda yardım edebilir misin? baya araştırdım fakat sonuç yok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

arkadaşım 603 ü modem olrarak kullanma konusunda yardım edebilir misin? baya araştırdım fakat sonuç yok

603 ü modem yaparsın yapmasına da Android sistemli cihazlar bağlanamıyor. Tabletten bağlantı için bazı özel ayarlar yapmak gerekiyor sanırım ama öncelikle root işlemi gerekli. Sonra yapılacakların da basit işlemler olduğunu sanmıyorum. Eğer araştıracaksan Android juikuspot diye veya "ad hoc sorunu" diye aratırsan bulabilirsin.

Öncelikle cihazın root erişiminin açık olması gerek.
Sonrasında ZT-180 Adhoc Switcher isimli programı tablete kuruyorsun. Uygulamayı açınca bir onay yazısı çıkacak. Buna "Allow" diyip onaylıyorsun.
Ardından 603 te juikuspotu çalıştırıyorsun. Türkçe karaktersiz ve şifresiz(şifre sıkıntılı olabiliyormuş) şekilde ayarlıyorsun.
Tabletinden ZT 180 Adhoc Switcher ı açıyorsun. Ayarlar(Settings) e giriyorsun.
Açılan ayarlarda SSID for ADHOC MODE kısmına 603 te juikuspota verdiğin ismi yazıyorsun.
Geri tuşuna basıp "Switch to Adhoc mode" a basıyorsun.

Kendim deneyemedim şuanda ama en kısa sürede deneyeceğim. Program bende de yok, bulursan link verebilirsen sevinrim :)

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı root yaptıktan sonra garantisi gidiyo diye biliyorum beki bunun geri dönüşü yok mu mesela cfw yükleyipte garantiye gidecegi zamn orjinal fw yüklemek gibi :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cihazı root yaptıktan sonra garantisi gidiyo diye biliyorum beki bunun geri dönüşü yok mu mesela cfw yükleyipte garantiye gidecegi zamn orjinal fw yüklemek gibi :D

Root işlemini ararken mutlaka Unroot diye birşeyi de öğreneceksin zaten :D Hiç olmadı Odin ile orjinal romu flashlarsın. Orjinal rom kodunu ics yüklü telefonlarda "Ayarlar/Telefon hakkında" kısmında bulabilirsin. Tablette de aynı yerde bulunuyordur. Onu not al biryerlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt