bende kullandım k750i fakat böle bişi yapmamıştım
ekleme yazan yere kadar dene olmazsa diğer kısma geç ekleme yazan yere kadar yine dene
--------------- Ekleme ---------------
bunu dene bide çaviriye format atıyo indirdiğin gdfs doyası ile bunları tele at
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonuna EROM yüklemeyi dene, Şayet ilk zamanlar öyle bilmezken yaptık telefon gitti ancak erom yükleyerek kurtardım cihazı 2 ile 5 e basarak flash tuşuna basılıyken tel i bağla ve eromu misc fileden at
-----------------------------------------------
ALINTIDIRRRR
sen gdfs yedegi almıs mıydın?? aldıysan "Telefonun açılmaması gibi durumlarda aldığımız GDFS yedek dosyası setool programındaki MISC files kısmından seçilir, Write GDFS butonuna basılır ve telefon c tuşuna basılı tutularak usb bağlanır ve telefon hayata döner. " almadıysan, yazılım (main fs custom) at... c yerine 2 ve 5 e bas... hem gdfs yedegi almayp hemde 2 ve 5 tusuna basarak da işlem yapamıyorsan servise ver telefonu derim... bu arada pc'ye usb driver kuruludur herhalde
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ALINTIDIRRRR
2ve 5 e basılı tutarak ifendty yaptım bilgileri yükledi daha sonra da
read gdfs yaptım orada yukarıda yazdığım hatayı verdikten sonra bataryayı çıkarıp taktım sonra yüklemeye başladı ve telefon açıldı herşeyiyle eski halinde
yardımlarınız için teşekkür ederim
yani kısaca
c yerine 2ve 5 basılı tutup ifendity yapıyoz önce burada bilgiler gelecek
daha sonra c ye basılı tutarak read gdfs yapıyoruz
sonra yükleyip en son yukarda verdiğim uyarı geliyor bataryayı çıkarıp takıyorsunuz
ve telefonunuz yükleniyor kurtardınız telefonu
--------------------------------------------------------
Adam Bu Şekil Halletmiş
ALINTIDIRRRR
main fs costum
link veriyorum