Arkadaşlar Allah Rızası İçin Yardım edin Lütfen K750i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Allah Rızası İçin Yardım edin Lütfen K750i
Ben sony ericsson k750i ye w810i main attım açılmaz oldu sonra tekrar k750i attım please wait yazısı 1çizgi bile ilerlemedi gdfs attım bu seferde please wait yazısı yarım oluyor w800e çevirdim gene olmadı orjinal main ve fs bide gdfs dosyası yokmu allah rızası için varsa verin yoksa babam öldürecek beni lütfennnnnnnnnnnnn

--------------- Ekleme ---------------

insan bi bakar bee allah rızası için diyoruz

anon55

anon55

Üye
W800i ve K750i de Xs Den Customize Yaptıktan Sonra Makina Açılmaz Açmak için Yüklediğin Maini yeniden Flashlarsın Cihaz Açılı

buyur kardeş umarım işe yarar
link:
bunu bi dene eğer olmazsa aaşağıdakilerde bi yapılışa bak :oke:

MAIN backup'tan sonra FS backup yada ( erom + main + fs + gdfs ) Backup'mı yapma

Arkadaşlar aslında TEST bölümüne açıcaktım ama bulduğum sitenin doğru bilgi içerdiğini düşündüğüm için direk buraya açıyorum..

Not: Elinizde GDFS dosyanızın olduğundan emin olmadan denemeyiniz !

USB Kablom bende olmadığı için deneyemedim!

Backup için birşey diyemeyeceğim ama FS Backup işinizi görür sanırım..

CUSTOM yüklemesi yinede gerekli..

w800 - K750 - W550 cid36 FS BACKUP Start ve Length !

- FS Language - 45400000 - 00B00000

K700 - S700 cid29/cid36 Servis kablosu ile FS BACKUP Start ve Length!

- FS Language - 45000000 - 00800000

BACKUP İÇİN KODLAR:

w800 - K750 - W550
Firmware - 44000000 - 02000000

K700 - S700
Firmware - 44000000 - 02000000

FAR MANAGER ile İşlemi Yapacaksınız !

TAVSİYE: Yazılım olaylarına yeni başlamış olan arkadaşlar BACKUP basmayı denemesin !

İşlemlerinizi FAR MANAGER cid36 ile yapacaksınız !
Kodları verdiğim telefonlar için geçerlidir !

----------------------------------------------------------------------

ALINTIDIRR

strafer isimli arkadaştan alıntıdır

öncelikle diğer konulardan aşina olduğunuz üzere sim kartı ve memory stick i telefondan çıkartıyoruz.
şarj ın %100 dolu olmasına gerek yok.

1) önce indirin
Usb Flash Driver

Main Fs ve programlar

2) şimdi...

her zaman olduğu gibi alttaki resimdeki gibi start a basıp telefonu bağlıyoruz (starta bastıktan sonra c tuşuna basılı bir şekilde telefonu pc ye kablo aracılıgıyla baglayacagız...sizden flash device donanımını isteyecek..yukardaki linkte verdiğim flash driverını masaüstüne rardan çıkartıp kaydedin...flash device istediginde bu masaüstündeki dosyayı göstererek donanımınızı kurun...)

Telefonunuzun CID 36 mı yoksa CID 49 mu oldugunu hemen alttaki (db2010 CID49 yada 36) bölümünden anlayabilirsiniz...
Önemli: CID36 olanlar kesinlikle bu yöntemi uygulamasın çünkü benimkinde oldugu gibi işe yaramayacaktır...

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 757x461.

3) daha sonra flash kısmına gelip fl.bin dosyasını seçin ve flash a basın.

4) işlem bitince finish flashing gibi bir şey yazar.bunu gördükten sonra telefonu usb kablodan ayırıp bataryayı çıkartıyoruz.biraz bekledikten sonra bataryayı takıp tekrar programa giriyoruz ve telefonu pc ye bağlıyoruz.daha sonra yine flash ı seçip bu sefer file systemi flash lıyoruz.tabi ki fs.bin dosyasıyla.

5) aynı şekilde bu işlem bitince de bataryayı çıkarıp programı tekrar başlatıyoruz ve yine bir bağlantı kuruyoruz.

geriye custom dosyasını atmak kalıyor.alttaki resimdeki gibi seçiyoruz...

6) own custpack seçeneğiyle işleme başlıyoruz.

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 757x460.

7) bu sekiz saniyede telefonu ayırma işi çok önemli.sürekli ekrana bakın ki kaçmasın.eğer kaçırırsanız işlemi tekrar başlatın.

disconnected...unplug the phone
yazısını gördüğünüz anda artık telefonunuza w800i yazılımı yüklü ve türkçe.

artık bu işlem(customization işleminden bahsediyorum) saatler almıyor 2-3 dakika içinde gerçekleşiyor...w700i gibi telefonları denemediğim için onlar hakkında bilgim yok.

Eğer telefon açılmazsa sadece Flash Main Firmware i yine fl.bin yüklüyoruz ve eski haline geri dönüyor telefonumuz...

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 800x600.
This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 800x600.

-------------------------------------------------------

ALINTIDIR

bunlarla bi dene

eğer olmazsa o zaman telefonu güncellemeyi dene

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
tmm sağol belki olur

bana gdfs gerek li telefonu ilk aldığım gibi olsun istiyorum ben telefona w810i yükledim gdfs çöktü yedekte yok bi kac siteden indirdim ama please wait yarımda kalıyor

anon55

anon55

Üye
bende kullandım k750i fakat böle bişi yapmamıştım
ekleme yazan yere kadar dene olmazsa diğer kısma geç ekleme yazan yere kadar yine dene

bunu dene bide çaviriye format atıyo indirdiğin gdfs doyası ile bunları tele at

Telefonuna EROM yüklemeyi dene, Şayet ilk zamanlar öyle bilmezken yaptık telefon gitti ancak erom yükleyerek kurtardım cihazı 2 ile 5 e basarak flash tuşuna basılıyken tel i bağla ve eromu misc fileden at
-----------------------------------------------
ALINTIDIRRRR

sen gdfs yedegi almıs mıydın?? aldıysan "Telefonun açılmaması gibi durumlarda aldığımız GDFS yedek dosyası setool programındaki MISC files kısmından seçilir, Write GDFS butonuna basılır ve telefon c tuşuna basılı tutularak usb bağlanır ve telefon hayata döner. " almadıysan, yazılım (main fs custom) at... c yerine 2 ve 5 e bas... hem gdfs yedegi almayp hemde 2 ve 5 tusuna basarak da işlem yapamıyorsan servise ver telefonu derim... bu arada pc'ye usb driver kuruludur herhalde
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ALINTIDIRRRR

2ve 5 e basılı tutarak ifendty yaptım bilgileri yükledi daha sonra da
read gdfs yaptım orada yukarıda yazdığım hatayı verdikten sonra bataryayı çıkarıp taktım sonra yüklemeye başladı ve telefon açıldı herşeyiyle eski halinde
yardımlarınız için teşekkür ederim
yani kısaca
c yerine 2ve 5 basılı tutup ifendity yapıyoz önce burada bilgiler gelecek
daha sonra c ye basılı tutarak read gdfs yapıyoruz
sonra yükleyip en son yukarda verdiğim uyarı geliyor bataryayı çıkarıp takıyorsunuz
ve telefonunuz yükleniyor kurtardınız telefonu
--------------------------------------------------------
Adam Bu Şekil Halletmiş
ALINTIDIRRRR

main fs costum
link veriyorum

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
gene olmadı ya kardeş ben telefonumu servise vermek istemiyorum kendim halledim istiyorum setool kullanmasını main fs custom patch herşey yüklemeyi biliyorum ben telefonumu tekrar eski haline döndürmek istiyorum w800de olur veya k750i

başka bi çözüm yolumuz yokmu tüm arkadaşlar telefondan anlayan kardeşlerim yardım edin lütfen

allah rızası için bea lütfen bi sebab ediceksiniz telefonum açılsın size yatkalk dua ederim lütfen yeterki açılsın

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
kardes fazla ugrasma.ben cok yaptım böle ama bi gün tlfn acılmadı.tamıre werdm.adam 1 hafta snra aradı we ne dedı bılıo musun.
bu tlfonun board ını çöpe atıyorum.yada yaptırmak ıstersen 100 tl den asaı olmaz dedi.sorun da ne bılin mi ?
telefnun yazılım alan cipi,(flash'ı) yanmış.
sılikon lehimli oldugu ıcın 70 tl ışçilik istedı.ufacık bı hatada tlfonu komple pert edebılıcek bı problemmiş hemde.
o lehimlerı sökmek kolay dıılms.dırek serwıse gnder.

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben ona uğraşsam yaparım gerekirse recover yaparım teli komple 0 yazılım olur sonra main fs custom attınmı bide erom gdfs tamam

anon55

anon55

Üye
eğer garantisi varsa gönder bence zaman kaybetme

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
garantisi yok ama başka nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

piir

Üye
saalak!!!!

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Atıp oluyor kardeş.ne o malak.sen o adamın yaptığı şeylere cesaret edip te yapıo musun

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyor hadi at bakim k750iye bi main w810inin bidaha açabiliyonmu k750i telefonu olan bana gdfs yedeğini verebilirmi hala yapamadım teli

ouzqan

ouzqan

Üye
kardeş k750 w810 yazılımı atarsan teli açmak için servise vermen lazım yoksa başka türlü kurtaramazsın gdfs si çökmüş telin .

djprens18

Üye
hacım bide please wait patch i yükle buyur linki weriyorum siteye eklenmiyo

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
olmadı gene servise verdim yapamadı boxa bağladı recover yaptı eprom yükledi olmadı omminusda yapamadı farda olmadı ne yapacaz bana orjinal erom gdfs main fs custom lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt