arkadaşlar lütfen t11 ram çok az yardım acil bu işlerden anlayanlar bi el atsın allah için..

Sponsorlu Bağlantılar

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen t11 ram çok az yardım acil bu işlerden anlayanlar bi el atsın allah için..
arkadaşlar lütfen t11 ram çok az yardım acil bu işlerden anlayanlar bi el atsın allah için

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
arkadaşlar lütfen t11 ram çok az yardım acil bu işlerden anlayanlar bi el atsın allah için

Hocam formda mevcut sistem modifikasyon sayfasinda var arastirirsan goruceksin iyi forumlar

-Emre

-Emre

Üye
Ram yönetimi üzerine bir konu var önce ona bakmaliydiniz. FMR Cleaner kullan çok sıkıntı oluyorsa.

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
Hocam formda mevcut sistem modifikasyon sayfasinda var arastirirsan goruceksin iyi forumlar

o dedikleriniz işe yaramıyor yarasa araştırdım ama farklı diyosaniz link atın ama bütün onları uyguladim lutfen yardim edin

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
o dedikleriniz işe yaramıyor yarasa araştırdım ama farklı diyosaniz link atın ama bütün onları uyguladim lutfen yardim edin

Valla bende az önce android yazilim destek 2.sayfada okudum o yüzden yazdim benimde fazla bi ustaligim yok bende acemiyim bu konulara bende derdime derman ararken okudum anliyacagim hic bir bilgim yok iyi formlar

-Emre

-Emre

Üye

Eger en az Class 10 bi hafıza kartin varsa swapit expander çok işe yarıyor.

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
Eger en az Class 10 bi hafıza kartin varsa swapit expander çok işe yarıyor.

hafıza kartinin class olup olmadığı nerden anlaşılır bide ama olmuyor sanirim araştırsan bulabilirmisin bisi t11 için ram için yani

-Emre

-Emre

Üye
hafıza kartinin class olup olmadığı nerden anlaşılır bide ama olmuyor sanirim araştırsan bulabilirmisin bisi t11 için ram için yani

Kartın üzerinde yuvarlak içinde yazar sayı azaldikca hız azalır. Kernel destekliyorsa swap yapabilirsiniz ancak t11 için olacağını sanmam

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
Kartın üzerinde yuvarlak içinde yazar sayı azaldikca hız azalır. Kernel destekliyorsa swap yapabilirsiniz ancak t11 için olacağını sanmam

kernel bulma şansımız veya siyah kernel kullanma şansımız yokmu

4 yazıyor iyimi

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum googleda bir araştırın ona göre bakalım.

onu çok araştırdım hiç t11 e kernel yok zte çıkarmamış sizin uyarlayabileceğiniz bisi olabilirmi anliyorsaniz gerçekten yardım edin

-Emre

-Emre

Üye
onu çok araştırdım hiç t11 e kernel yok zte çıkarmamış sizin uyarlayabileceğiniz bisi olabilirmi anliyorsaniz gerçekten yardım edin
Kernelle ilgili bir şey yapamam zaten telefon elimde olması lazım. Kendi telefonum hadi neyse de yani diğerlerinin kernelini duzenleyemem.

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
Kernelle ilgili bir şey yapamam zaten telefon elimde olması lazım. Kendi telefonum hadi neyse de yani diğerlerinin kernelini duzenleyemem.

teşekkutler ama bu kernelden anlıyorsan http://turkcell-t11.tk/index.php bizlere editlemede yardım edermisin..

legolas29

legolas29

Üye
ya hacı bak sen o telefonları alana kadar bekleyip daha iyisini almak lazım. Ya teknoloji acayip hızlı gelişiyor . Bekle gerekirse 3310 kullan ama biraz iyisini al .o yüzden bu sıkıntılar azalır. Mesela ben t20 almıştım idare etmek zor ancak rom ile dayandim ...

aykut.hzr

Üye
    Konu Sahibi
ya hacı bak sen o telefonları alana kadar bekleyip daha iyisini almak lazım. Ya teknoloji acayip hızlı gelişiyor . Bekle gerekirse 3310 kullan ama biraz iyisini al .o yüzden bu sıkıntılar azalır. Mesela ben t20 almıştım idare etmek zor ancak rom ile dayandim ...

öylede bizde bi kez aldık ne yapalım ki yaw bilsem almazdım

Üst Alt