Arkadaşlar allah aşkina bakin.. !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar allah aşkina bakin.. !
Merhaba ARKADAŞLAR , Blacberry Bold 9000 aldım . Yaklaşık 1-2 hafta önce gerçekten 10 numara telefon :) çok memnunum telefondan uygulamaları olsun hızı olsun felan filan fıstık iste. Ama Bir sorunum var facebook paketi yaptırdım . fakat facebook ' u kullanamıyorum. Wap Ayarlarini en iyi sekilde yaptım girerkende soyle bir hata alıyorum . Lutfen arkadaslar acil cevap lazım.. !

You are currently on service plan that does not support this application. ıf you want to use this applicatıon , please contact your service provider to upgrade your data plan.

Türkçeside.

Bu uygulamayı
desteklemiyor hizmet planı şu anda vardır. Bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız, veri planı yükseltmek için servis sağlayıcınıza başvurun.

Acil cevaplar bekliyorum arkadaslar lutfen yardım edin ALLAH rızası icin .

ymk_41

ymk_41

Üye
Telefonunda BIS olmalı arkadasım BIS olmadan facebook twitter gibi uygulamaları kullanamazsın ama tarayıcıdan facebooka girebilirsin yada sonradan yüklediğin tarayyıcılarla

Blackberry iyidir güzeldir ama BIS paketi almadan da çoğu özelliğini kullanamazsın bunlara bir örnek daha wifi onuda kullanamazsın.

kısacası blackberry kullanacam diyorsan tüm özellikleriyle aylık 29 tl lik bıs aboneliğini operatorden alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt