osmancolak5334
Üye
Arkadaşlar allah aşkina bakin.. !
Merhaba ARKADAŞLAR , Blacberry Bold 9000 aldım . Yaklaşık 1-2 hafta önce gerçekten 10 numara telefon
çok memnunum telefondan uygulamaları olsun hızı olsun felan filan fıstık iste. Ama Bir sorunum var facebook paketi yaptırdım . fakat facebook ' u kullanamıyorum. Wap Ayarlarini en iyi sekilde yaptım girerkende soyle bir hata alıyorum . Lutfen arkadaslar acil cevap lazım.. !
You are currently on service plan that does not support this application. ıf you want to use this applicatıon , please contact your service provider to upgrade your data plan.
Türkçeside.
Bu uygulamayı desteklemiyor hizmet planı şu anda vardır. Bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız, veri planı yükseltmek için servis sağlayıcınıza başvurun.
Acil cevaplar bekliyorum arkadaslar lutfen yardım edin ALLAH rızası icin .
çok memnunum telefondan uygulamaları olsun hızı olsun felan filan fıstık iste. Ama Bir sorunum var facebook paketi yaptırdım . fakat facebook ' u kullanamıyorum. Wap Ayarlarini en iyi sekilde yaptım girerkende soyle bir hata alıyorum . Lutfen arkadaslar acil cevap lazım.. !You are currently on service plan that does not support this application. ıf you want to use this applicatıon , please contact your service provider to upgrade your data plan.
Türkçeside.
Bu uygulamayı desteklemiyor hizmet planı şu anda vardır. Bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız, veri planı yükseltmek için servis sağlayıcınıza başvurun.
Acil cevaplar bekliyorum arkadaslar lutfen yardım edin ALLAH rızası icin .