ArifYılmaz42
Üye
-
Konu Sahibi
-
bimekse de baktım orda hafta sonu 2049 tlye düşüyor ama sitedeki fiyat ile mağzadaki fiyat değişirmi ? bi ara android bi telefon almak için vatanın sitesine bakmıştım peşin paramı alıp gittiğimde 500 liralık telefonu 650 lira yaptılar gene aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorumVatanda hafta sonları düşüyor. Bimekse de bakabilirsin orada da vardır bu model.
msi almak aklımdan çok geçti ama fiyatı uygun ve peşin olarak alabileceğim bir mağaza şu anda ikamet ettiğim ilde bulunmuyor . + i7 olarak bi pc düşünüyorum bu modelde karar verdim tek eksiği ekran kartı ve ssd eksiğinin olması msi oyun için süper bir bilgisayar sana da katılmıyor değilimNetteki fiyat ile mağaza fiyatının fark edeceğini sanmıyorum ama bu fiyata gt650mli asus vardı. Fiyatı üç aşağı beş yukarı aynıydı. Veya bu fiyata bi msi'de alabilirsin
Allah razı olsun çok saol inş bu hafta sonu yeni bilgisayarım ve görselleri oyun ve grafik performansıyla alakalı konumu yayınlarım çok saolAlakası yok sen git sitenizde böyle yazıyor de diret ve al. Bende msi aldım 2300 tl yazıyordu gittiğimde 3200 tl fiyat çektiler bende sitenizde bu fiyat yazıyor ta nereden geldim hatta aradım stokta var dediniz dedim. Hayır öyle birşey olamaz dedi. Bende bana internete bağlı bir pc vermelerini göstereceğimi söyledim ve hemen lafı çevirip yanlışlık oldu gibisine o fiyata verdiler. Arkadaşımada gidip bimeksten almıştık fiyatta oynama olmadı emin olmak için arayabilirsin.
bimekse de baktım orda hafta sonu 2049 tlye düşüyor ama sitedeki fiyat ile mağzadaki fiyat değişirmi ? bi ara android bi telefon almak için vatanın sitesine bakmıştım peşin paramı alıp gittiğimde 500 liralık telefonu 650 lira yaptılar gene aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum
- - - Eklendi - - -
msi almak aklımdan çok geçti ama fiyatı uygun ve peşin olarak alabileceğim bir mağaza şu anda ikamet ettiğim ilde bulunmuyor . + i7 olarak bi pc düşünüyorum bu modelde karar verdim tek eksiği ekran kartı ve ssd eksiğinin olması msi oyun için süper bir bilgisayar sana da katılmıyor değilim
peki havale diye bi seçenek var internet sitesinde bununla nasıl alabilirim aranızdan hiç havale ile direk alan oldumu ?
havale seceneğini pek tavsiye etmiyorlar, yakından tanıdığın akraban-dostun falan varsa sen elindeki nakit parayı ona ver oda kendi kredi kartından ödesin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızonunyerine bunu alsam nasıl olur ?bu ona göre dah sağlam bi ekran kartına sahip
bilgisayarın içinde 2.bir harici ekran kartı çıkıyor bilgisayar sli fps değerlerine baktığımda bilgisayarın ekran kartı gtx670 le aynı gözüküyor oyun için ideal . ssd ye gelince bilgisayarın performansını artırıcı biçimde takılmış açılıp kapanma ve veri kopyalama gibi seçenekler için yerleştirilmiş ama benim iin ssd 2. planda önemli olan grafik kartı
sli yoksa ikisininde ekran kartı aynı. Samsunga göre lenovo bence daha iyi . Fakat yine ssd küçük. Tahminimce 16gb ssd içinede windows sığmaz. Ben 128gb ssd ve gtx660mli laptobu 2077tlye aldım.
bilgisayarın içinde 2.bir harici ekran kartı çıkıyor bilgisayar sli fps değerlerine baktığımda bilgisayarın ekran kartı gtx670 le aynı gözüküyor oyun için ideal . ssd ye gelince bilgisayarın performansını artırıcı biçimde takılmış açılıp kapanma ve veri kopyalama gibi seçenekler için yerleştirilmiş ama benim iin ssd 2. planda önemli olan grafik kartı
al mübarek buda senin araştırdığın sitedeki yerde yazıyo
bir yerde okudum laptobun kendisi tek ekran kartlı sen. SLİ değil SLİ destekli. bir tane gt650m(bide intel var) var içinde ikinci gt650i kendin alıp takacan heralde bi forumda şimdi okudum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yanı ekranı bidiğimiz gt650m olarak gelecek eline.
- - - Eklendi - - -
foto tam çıkmadı
link:http://u1307.hizliresim.com/1c/s/qqqy6.jpg
- - - Eklendi - - -
SORU: İkinci ekran kartını ayrıca kendimiz mi satın alacağız ?
CEVAP: ikinci ekran kartı, 59-360470 kodlu ürünü aldığınız takdirde kutu içinden çıkıyor hariçten satın almamıza gerek yok.
Ana karta gomulu olarak. Bir gt650m geliyor diger ekran kari harici olarak cikiyor sna linkini attigim zaten 2013 cikisli touchpad sorunu olmayan gercekten sli olan yani harici 650myi kendin almiyosun icinden cikiyo optik surucu yerine koymuslar sadece diger modelleri farkli tam 4 modeli var piyasada
- - - Eklendi - - -
al mübarek buda senin araştırdığın sitedeki yerde yazıyo
http://t1307.hizliresim.com/1c/t/qs7pk.jpg
tıklayamadım. Pcye geçince bakayım.
- - - Eklendi - - -
içide çıkıyorsa sorun yok.
650msli olunca çk güçlü oluyor.
şimdi şöle bişey var o lag dedikleri sli uyumlu olmayan oyunların ayarını yapmayıp oyuna girmelerinden kaynaklanıyo ayarını yapıp girersen her oyunu rahatlıkla oynarsın gibime geliyo ucuz olmasının nedeni bana kalırsa diğer 4 çeşidinde bulunan dvd veya blu-ray optik sürücü bunda malesef yok o yüzden olabilir bi ikinci olarak fiyatının düşük olması harddiskin rpm hızındanda kaynaklanıyo diye düşünüyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gt650m SLI daha üst sıralarda fakat daha önce lag sorunu oluyor diye okumuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
- - - Eklendi - - -
fakat benim kafama takılan bu kadar üst seviye bi ekran kartlı bı notebooğun fiyatı fazla uygun gibi geliyor
[ucuz olsa fazla ucuz deriz pahalı olsa pahalı deriz]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?