ARKADAŞLAR ACİLL BAKIN !!! Galaxy Grand

Sponsorlu Bağlantılar

nokin79

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR ACİLL BAKIN !!! Galaxy Grand
Beyler ben samsung galaxy grand almaya karar verdim ancak aklımda bazı soru işaretleri var telefon 5'' ve ekran 480.840 bu bir sorun yaratırmı kullanıcılar galaxy s3 miniden daha kaliteli ekranı diyor ancak yinede çekiniyorum ayrıca çift hatlı ben tek hatla kullanabilirmiyim.benim bu telefonu almamın tek sebebi oyun oynamak ve film izlemek(ekranı büyük diye) sizce almalımıyım neolur acil cevap verin cuma günü telefon alacağım bu arada telefonun fiyatı 999 tl

enterneoll

enterneoll

Üye
gidip incele ekranı tek sim kart kullanabilirsin sorun değil ama ekran daha görmediğim için bence gidip bir incele beğenirsen al güzel telefon s3'mini ye tercih ederim

nokin79

Üye
    Konu Sahibi
gidip incele ekranı tek sim kart kullanabilirsin sorun değil ama ekran daha görmediğim için bence gidip bir incele beğenirsen al güzel telefon s3'mini ye tercih ederim
cevabın için teşekkür ederim kardeşim 2 aydır kafayı yiyecem artık bu telefonu alacağım sanırım ama pek kullanıcısı yok heralde

hurol1

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nokin79
fingerback5

fingerback5

Üye
S3 bayağı indi.Bence azcık daha sabret biriktir s3 al.Aradaki 250 tlye kat kat değecek.4.8 ve 5.0 inç arası fark çok büyük değil.+S3ün ekranı herşeyi felan daha kaliteli.

Düşük çözünürlüklü ekran meselesi de şöyle aynı 480p filmle 720p film arası fark gibi.Bir de ekran büyük olunca iyice yayacak görüntü netliği bozulacak.Ekran ayrıntıları gösteremeyecek yani.Ekran yönünden yetersiz bir cihaz.

Berk E.

Üye
Galaxy Grand ı önermem biraz daha biriktirip S3 veya Nexus 4 öneririm ben Nexus 4 üstün basıyor tabi :oke:

nokin79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bütçem 750 tl idi bn babamla konusarak 1000 tl yaptirdm daha fazla cikamam

fk555897

fk555897

Üye
Ben o telefonu incelemiştim. Ekranı fazla iyi değil ama diğer özellikleri çok güzel.

nokin79

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sonunda aldım şüphelerim vardı ancak ekran yinede fena değil abimin note 2 siyle yanyana tutunca ekrandaki parlaklık farkı göze çarpıyor ama yinede güzel şuan google playdaki oyunların genelini çalıştırıyor mc 4 ve gangster rio yu yükleyip oynadım sıfır kasma ile ...

erotero

Üye
Galaxy Grand kullanicilarini kulubumuze bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: ebosum
Takipçi Satın Al

Üst Alt