Arkadaşlar acilen bir bakarmısınız !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acilen bir bakarmısınız !!!
Arkadaşlar benim sorunum şu 2-3 gündür Şu Google Chrome da Facebooka girerken Sohbette hep yükleniyor... yazıyor açılmıyor. ama firefox,explorer vs. browserlardan girerken açılıyor. sorun ne anlamadım. sildim tekrara yükledm olmadı...

kedumah666

Üye
Facebook dışında da bazı sitelerde sorun var Chrome yeni bi update le bu sorunları düzeltmeye çalışacağını belirtmiş yani sorun sende değil genel bi sorun var

Symbianist

Symbianist

Üye
Anlamıyorum millet neden seviyor chromeu. firefox kullanın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Anlamıyorum millet neden seviyor chromeu. firefox kullanın

fırefox bır sure sonra şişiyor yavaslıyor....
Ama chrome ayrı ayrı exe baslattıgı ıcın hıcbır kasma donma veya cokme gıbı bır hata vermıyor...

• Beğen
Tepkiler: BaykusReis
Symbianist

Symbianist

Üye

fırefox bır sure sonra şişiyor yavaslıyor....
Ama chrome ayrı ayrı exe baslattıgı ıcın hıcbır kasma donma veya cokme gıbı bır hata vermıyor...

orası da var tabi de bana oyuncak gibi geliyor chrome

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kendıne gore yapılandırınca yer ımlerı tema felan alısıyosun bır sure sonra... .. Ilk halıyle oyncak gıbı evet :ehe

Symbianist

Symbianist

Üye
firefoxa öyle bir alıştım ki takılınca görev yöneticisinden kapatıp yine gidip onu açıyorum. normal şartlar altında bunu yapmam ama huy mu değiştiriyorum nedir. eskiden de haftada birkaç format atıyordum bu sıralar atmıyorum hatta birkaç ay oldu gibi atmayalı :hmmm

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
Valla tesekkur ederm şimdi düzeldi heralde yeni version cıkardı :). bu arada bende ne kadar firefox'a geri dönmeye çalışsam google chrome'u seviyorum en gzli en sade ve hızlısı o :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt