Arkadaşlar Acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Acil yardım
Arkadaşlar Ben İmzanın olduğu bölgede direk indirme klasörleri var onalr nasıl oluyor anlatabilirmisiniz nerden uplaod edeiyorsunuz ?
Örnek:
Domuz Gribi.rar (1.80 MB (Megabyte), 85x kez indirildi)

Reşwan

Emekli Yönetici
profil ayarları imza ayarlarına bi bak orda link eklemiş olabilirsin yanlışlıkla ordaki link'i sil düzelir belki.

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Ben örnekteki gibi vermek istiyorum

ayrıca imzadada link yok

bide bütün konularımda Müzik klasörlerinde felan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tamam anladım şimdi pardon. Belli bir süre sonra eklenti ekleme özelliği veriyorlar, yane forum içinde göstermiş olduğun aktiflik, paylaşımına, bakarak bazı özelliklerin zamanla oluyor. eğer paylaşımlarına güveniyor ve eklenti yaparak dosya paylaşmak istiyorum diyorsan. yönetici ile irtibata geçersin söylersin uygun görürse yaparlar. Gerçi bende başta anlamadım imza ayarlarında sorun var sandım ve az önce admin'e pm attım.. konuya bakarlar tamam kardeş.

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol arkadaşım

Şimdi olcakmı peki ?

Olursada nasıl yapıcam anlatabilirmisin kardeş?

Reşwan

Emekli Yönetici
yok kardeş olacak demedim. yöneticiler bakar konuya yada sen irtibat kurarsın duruma bakıp değerlendirme yaparak onaylarlar.

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Ok Saol kardeş

ChavRash

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz dosya ekleme olayı.

Dosya ekleme yetkisini forumda paylaşım konusunda kendisini göstermiş üyelere veriyoruz sadece.

ofi-pofi

Üye
adresi ver arıyorum hemen 112 yi :P

Revengeful

Emekli Yönetici
Bol konu paylaşımı yaptığınızda ve aktiflik sağladığınızda admin tarafından size eklenti ekleme yetkisi verilir.
Bu yetki verilene kadar siz linkli olarak konuları acmaya devam edersiniz ve moderator arkadaslar senin linkini eklenti haline getirir.

Keyifli forumlar

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
Ok saolun bilgiler için

Reşwan

Emekli Yönetici

Arkadaşım yapman gereken şey şu dosyayı upload sitelerinden upload edeceksin rapidden veya 4shareden upload edip linki kopyalayıp açacağın konunun en altına yapıştırıp konuyu açacaksım açtığın konu yöneticinin onayına gidecektir yönetici senin gönderdiğin konunun linkinden dosyayı indirip servere yükleyip paylaşıma sunar,senin şu an direkt servere yükleme yetkin yok daha sonraları bu yetkiyi alırsın

Pisigo12

Üye
    Konu Sahibi
çok saol arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...