arkadaslar acil yardım telefonun arama tuşunu bastıgımda aramaya izin yok diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkan237237

serkan237237

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar acil yardım telefonun arama tuşunu bastıgımda aramaya izin yok diyor
slm arkadaslar benim tridentw-t7 markalı telefonum var fakat bi kac gün icinde ayarlarını mı karıstırdık anlamadım ne oıldu bir kisiyi aramaya kalktıgımda arama izni yok diyor ama beni arıyorlar ben arama tusuna bastıgımda arama izni yok diyor formatta attım olmadı acil yardım ederseniz sevinirim simdiden sağolun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm arkadaslar benim tridentw-t7 markalı telefonum var fakat bi kac gün icinde ayarlarını mı karıstırdık anlamadım ne oıldu bir kisiyi aramaya kalktıgımda arama izni yok diyor ama beni arıyorlar ben arama tusuna bastıgımda arama izni yok diyor formatta attım olmadı acil yardım ederseniz sevinirim simdiden sağolun
Arkadaşım bence bu telefon hakkında bu bölümde pek bilgi bulamazsın.BURAYA bakmanı tavsiye ederim.

eminmeo

eminmeo

Üye
telefonun faturalı ise borcundan dolayı kapanmıştır çünkü bendede borçtan kapanınca izin yok diordu

serkan237237

serkan237237

Üye
    Konu Sahibi
yok yhaa faturalı değil daha yeni aldım biraz kurcaladım sonra öyle oldu format attım olmadı simdi önceki telefona taktım acaba sorun ne olabilir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim bildiğimiz bir telefon olsa yardım edeceğizde bu şekilde yapacağımız bişey yok, bilen bir arkadaş çıkabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt