arkadaslar acil yardım telefonum cöktü lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar acil yardım telefonum cöktü lütfen
bügün java oyunlar yükledim ve birden telefon beyaz ekran oldu oyle kaldı batayayı cıkarıp taktı actım ve telefonun acılması hatalı satıcınızla görüsün mesajını aldım hafıza kartını söktüm acıldı bende hafıza kartını pcden formatladım taktım yine aynı mesaj 2. sefer haıza kartını söküpte taktım aynı mesaj ne yazpmalıyım format atacam ama telefon acılamadan atmıyorum yardım

--------------- Ekleme ---------------

tmm arkadslar format attım düzeldi ama bazıları artık bundan sonra sürekli birkaç gün sonra yine aynı seyi yapacak göreceksin diyorlar yine eskisi gibi olurmuki.olmaması için nler yapmalıyız..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dostum geçmiş olsun.yapman gereken oyun vs.yüklerken daha dikkatli davranman.insanların kullanıp denenmiş proları yükle.virüs lere dikkat et.telefonun 7610 galiba(profilinde öyle en azından)çok sağlamdır.bendede var 3 yıllık 7610 şu yeni aldığım n78 den daha bir diri duruyor.o arızaya gelince problemli dosya yüklemezsen tekrar edeceğini sanmam.saygılar

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bu genel bi hada 6600 7610 6630 6680 6670 6681 gibi tellerde oluyo format atarak geçiyo

Knight43

Knight43

Üye
hafıza kartını biçimlendirmeden de olur.hafıza kartı takılıyken teli kapat sonra yıldız tuşu 3 tuşu ve arama cevaplama yani yeşil tuş.bunlar basılı tutarak teli aç bu formattır.kartta herşey durur.benim tel6630.böle düzeliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt