Arkadaşlar Acil Yardım. Telefon Alacağız Lütfen Telefon Önerisi. Haydi İçeri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Acil Yardım. Telefon Alacağız Lütfen Telefon Önerisi. Haydi İçeri...
Merhaba arkadaşlar, abiler, ablalar. İphone 4G S alacaktık fakat LG Optimus 3D görünce kafamız karıştı. Bir de HTC 3D var. Bir de Galaxy SII HD var. Bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlardan ricam bu ve bunun ayarında olan diğer telefonlar hakkında bilgi verip öneride bulunabilir mi?
Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu yardım edecek?

allakia24

Üye
LG optimus black bütçe dostu hemde

y n s c n

y n s c n

Üye
Saydığın cihazlar arasında donanımsal olarak en güçlü olanı Optimus 3D'dir hocam. neden derseniz eğer; Optimus 3D çift kanal çift çekirdek ve çift belleğe sahip olan ilk telefondur. Ve yonga seti OMAP 4'tür buda demek oluyorki OMAP 4 sadece çift kanal ve çift çekirdeki destekleyen yonga setidir. Yerinde olsam fazla düşünmeden optimus 3D'yi alrdım. Benim tavsiyem kesinlikle Optimus 3D, emin ol seni pişman etmez. :oke:

william75

william75

Üye
Ya Iphone ya da Optimus 3D derim. HTC Evo'nun performansı ve şarj süresi Optimus 3D'ye göre düşük.

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler. optimus 3d kamera çözünürlüğü ve rami biraz az gibi geldi sanki.

y n s c n

y n s c n

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler. optimus 3d kamera çözünürlüğü ve rami biraz az gibi geldi sanki.

Ah güzel kardesim benim.. Hep yüzeysel araştırmaların sonucu böyle diyorsun. Dikkatli bak 512 mb DDR2 ram. ddr'la ddr2 ramin farkını bi araştırmanı tavsiye ederim :)
Bir alışveriş merzinde test etmeden almak mantıksız olur. O hızı ben sana anlatsam sen yine az dersin :)

william75

william75

Üye

3D kamera çözünürlüğü de Htc evo ile aynı bir tek Sharp'ınki iyi o da Türkiye'de yok. Yani 3D alacaksın kamerası daha iyi olanı yok şu anda.

hopesuaral

Üye
Samsung Galaxy SII derim asla pişman olmazsın aradığın herşey fazlasıyla var.

krstnck

krstnck

Üye
3D kamera çözünürlüğü de Htc evo ile aynı bir tek Sharp'ınki iyi o da Türkiye'de yok. Yani 3D alacaksın kamerası daha iyi olanı yok şu anda.
Yanlışın Var Kardeşim..Htc Evo 2Mp 3D Çekiyor Ama Optimus 3D 3mp Çekiyor.Ayrıca 3 Telefonuda Yeterince Kullandım S2'yi Reklamlara Abartılara Kandım Aldım Ama Çok Hayal Kırıklığı Yaşadım Hiç Sevmedim Telefonu Malzeme Kalitesi Olarak Oyuncak Gibi Geldi Hep Öylede Duruyor.Htc Evo 3D Kullandım Sonrada Oda 3D'si Baş Ağrıtıcı Mide Bulandırıcı Kalın Sarjı 5 Saat Kadar Gidiyor Ram Az Sonra Grafikler Berbat Hiç Beğenmedim Hemen Elden Çıkarttım Sonra Bunu Aldım S2 Ve Evo'nun Açamadığı Oyunları Açmayı Bırak Üste o Kadar Keskin Grafiklerle Oynatıyor Ki Anlatamam Hele 3D Film İzlemek Ve Video Fotoğraf Çekmek İnanılmaz Eğlenceli Ve Kaliteli.Ayrıca Ram Meselesi Optimus 3D'nin Rami Telefondanda Üstündür Diğerleri DDR Bunun İse DDR2'dir 2 Kanallı İşlem Yapmaktadır Isınma Kasma Vs.Sorunu Olmaz Hiç Karizması DubleDin Ses Özelliği 3D Streo Hoparlör Bunlarda +'lar.Başka Soracağın Soru Var İse Yanıtlayabilirim ;)

Waveman

Waveman

Üye
s2 veya optimus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt