Uygulama Arkadaşlar acil yardım play store girmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardım play store girmiyor
Bağlantı yok diyor ama şu anda telefondan yazıyorum başka giremeyen varmı acaba yoksa bu durum sadece bendemi var

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Dışarıdan eski bir play store apk dosyası yük olmazsa format at

The Shadow

The Shadow

Üye
Dışarıdan eski bir play store apk dosyası yük olmazsa format at
Formatla alakası yok bu işin.

Arkadaşım mobil veriyi açman lazım Youtube, Gmail , Google Play o açık olmadan çalışmıyor.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
açık hepsi yok olmuyor en son bir şey yüklemiştim ondan sonra oldu freedom diye bir uygulama marketten ücretsiz oyun için gerekli şeyleri ücretsiz alabiliyorsunuz demişlerdi onu yükleyip silince oldu sakın yüklemeyin onu marketi bozuyor rom attım yeniden düzeldi

The Shadow

The Shadow

Üye
açık hepsi yok olmuyor en son bir şey yüklemiştim ondan sonra oldu freedom diye bir uygulama marketten ücretsiz oyun için gerekli şeyleri ücretsiz alabiliyorsunuz demişlerdi onu yükleyip silince oldu sakın yüklemeyin onu marketi bozuyor rom attım yeniden düzeldi
yeniden rom atarsan tabii ki de düzelir :)

uyarı için :tşk:

maytin

maytin

Üye

root exploreri aç system/etc/ içine gir hosts dosyasını sil telefonu yenıden başlat bendede bu sorun vardı sildim bu dosyayı düzeldi.

Üst Alt