Arkadaşlar acil 5800 için spb mobile anna acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil 5800 için spb mobile anna acil
arkadaşlar lütfen hiç bir yerde bulamadım 5800 için anna yada belle spb si varmı varsa lütfen paylasırmısınız teşekkürler

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
yok belle si var o da düzgün çalışmıyor spb en güzel orjinal güven bana :oke: yada ben bi paket kullanıyorum ikonlar değişiyor onun linkini vereyim

caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
olur

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

winrarı aç içinde ki klasörü spb kapalıyken c\others'a at

mstf_l

mstf_l

Üye
bu paket ne ikonları ornek resim verebilirmisin yada hangi modelin ikonları

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
kullan gör nasıl tarif edeyim ki :) spb nin farklı model ikonları ben kullanıyorum çok hoşuna gidiyor

mstf_l

mstf_l

Üye
yok zaten kendime kurcak olsam sorun degil eger guzelse arkadasa kurucam ondan istedim sagol yinede

caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
bana sis lazım cepten kurucam yinede teşekkürler

HaqperesT

HaqperesT

Üye
5800 kurdum bir ara telefon kamyon yükü sırtlamış eşeğe döndü. Bende kardırmak zorunda kaldım tabi. Orjinalden şaşmamak lazım

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
5800 kurdum bir ara telefon kamyon yükü sırtlamış eşeğe döndü. Bende kardırmak zorunda kaldım tabi. Orjinalden şaşmamak lazım
tarayıcı+müzik çalar gibi ağır uygulamaları aynı anda açarsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat sadece spb ve örn:müzik çalar açarsanız sıkıntı yaşamazsınız

HaqperesT

HaqperesT

Üye

tarayıcı+müzik çalar gibi ağır uygulamaları aynı anda açarsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat sadece spb ve örn:müzik çalar açarsanız sıkıntı yaşamazsınız

Sadece görselliğe bakanlar için çok hoş ama hem performans hem görselik kaldıramıyor zavallıcik

caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
paylaştığınız link belle ye benzemiyor bildiğiniz başka program varmı cfw ler hariç

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
eski ikonlar var bunda pek görsel değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt