Arkadaşlar 701 için modifiye arıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 701 için modifiye arıyorum...
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar modifiye sistem arıyorum... İlk defa flash için heveslendim... En stabil hackli olan paketin linkini atabilir misiniz?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Dostum konu açmana gerek yok modifiye bölümünde bulabilirsin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum da nerde olduğunu şimdi flash atma konusunda bir bilgim yok hiç denemedim ve işin açıkcası korkuyorum... Şimdi fp2 atsam sonra fp1 e dönmek istersem yine flash ile dönebilir miyim??? Aynı şekilde dosyalarını indirip flashlasam?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Şimdi fp2 atsam sonra fp1 e dönmek istersem yine flash ile dönebilir miyim??? Aynı şekilde dosyalarını indirip flashlasam?

Bunu Hiç Yapma Pişman Olursun, FP2 Attıktan Sonra FP1 Atamazsın..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
o zaman fp2 denemeyeyim ben hiç fp1 atayım... Ama bana nasıl atıldığını gösterecek bir dost lazım...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Firmware Modifiye Bölümünde Anlatımlar Mevcut..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
peki diyelim flash attım içinde hack falan herşey tam... elle yapılan modlar mesela pil değişimi effect ekleme falan bunları yapabilir miyim ve tüm sis dosyalarını yükleyebilir miyim?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yükleyeceğin CFWnin Konusunda Bunların Cevapları Mevcut..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Peki 701 kullanan biri en güzel fp1 modifiyesi hangisi söyleyebilir mi?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle flash nasıl atılır öğrendim ama sadece elindeki dosyalar ve phonix ile. Neyse icraate koumadım sadece. Asıl konu ben şimdi cfw yüklersem bunun içinde hack ve effect oluyo ama mesela ben şimdi elle yaptığım pil şebeke değişimi gibi mif le yapılan değişikleri onda da yapabilecek miyim? Sertifika hatası almadan üçüncü parti uygulamaları yükleyebilecek miyim?

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
tabiki. cfw zaten hackli olyo istedgn uygulamayı sertifika sorunu olmadan yükleyebileceksn .mif uygulamada filan da sorun çıkmaz .

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynen sorun yok

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
elle atabilirim değil mi widget ve diğer mif dosyalarını? Peki kısıtladığı bir konu oluyor mu mesela şunu yapamazsın bunu yapsan kötü olur dediğiniz ne var?

ANIL

ANIL

Admin
Aynı konuyu tekrar açmanıza gerek yok konuları birleştirdim. Dediklerinizi yapabilirsiniz tabi yinede yüklemek istediğiniz cfw konusundan bilgileri alsanız daha doğru olur.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Aynı konuyu tekrar açmanıza gerek yok konuları birleştirdim. Dediklerinizi yapabilirsiniz tabi yinede yüklemek istediğiniz cfw konusundan bilgileri alsanız daha doğru olur.

aynı konuyu 2 kere açmadım ilk açtığımı dağıttılar bn de kptılmsnı istedim aslında

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şunları pm ile halletsen

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
belki 100 tane 701cfw kullanıcısı var tek tek pim atmak kolay olmaz kardeşim. En iyi cfw hangisi bilmiyorum 3-4 tane var işte

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
o yüzden 701 cfw kullanan arkadaşlar lütfen bakıp geçmesin

Kayahan14

Kayahan14

Üye
o yüzden 701 cfw kullanan arkadaşlar lütfen bakıp geçmesin

yardımcı olmak isterdim ama 701 im yok ne yazıkki arkimde 603 var ama inceletmiyoda bu arada yurtta kalıyomuşsun sen doğrumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt