Arkadaşlar 6300 Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IncredibleTurk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 6300 Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var
Arkadaşlar geçen gün bir tanıdığım 6300 almış , lakin telefonun içi bomboş sadece İngilizce ve Finlanda dilleri var , telefonla birlikte gelen temalar yok zil sesleri yok. Acaba nokia software update tr programını kullanarak telefonun yazılımını güncellesem bu sorunu düzeltebilir miyim ???

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
olabilir

telefonu yurt dışından mı almış çünkü ben 2008 in başlarında türkiyede almıştım içinde 4-5 tane tema zil sesi ekran koruyucu duvar kağıdı çıktı ve dili tükrkçeydi ama sen genede bi yazılım güncelle belki olur

bora006

bora006

Üye
bende 2007 aralıkta aldım garantili herhangi bir problemi yok seninki garantili ise teknik servise götür değilse güncellemeyi dene olmadı bi telefoncuya götür onlar halleder

Hellboy®

Hellboy®

Üye
fabrika ayarlarına gerı don belkı ıse yarayabılır

bjkfowler

Üye
hocam surum guncellemyi bence evde yapma cunku baglantin bi sekilde koparsa telefon elinde kalır coker yani ve tekrar kurtarma gibi bi sansın olmaz

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bu telefon kaçak olabilir

byebye1

Üye
telefoncuya gidersen yeni bir yazılım yükleyeceklerdir ama 15ytl' n gider

egultekin

Üye
Bildiğim kadarını anlatayım. Nemesis programı ile telefonun dil kodunu TR olarak değiştiriyorsun (TR Dil kodu 0537625) Sonra Nokia SoftwareUpdater ile yazılımı güncelliyorsun..

TombulMimar

Üye
Arkadaşlar geçen gün bir tanıdığım 6300 almış , lakin telefonun içi bomboş sadece İngilizce ve Finlanda dilleri var , telefonla birlikte gelen temalar yok zil sesleri yok. Acaba nokia software update tr programını kullanarak telefonun yazılımını güncellesem bu sorunu düzeltebilir miyim ???

Dostum o aldıgın cihaz muhtemelen çinliler cihazından digerleriyle bi karşılaştır menü secenekleri aynı degilse iade edebilirsen etmeni tavsiye ederim. Edemessen tamirci arkadaşlardan yardım iste ve çin cihazı oldugunu belirtki ne sen nede tamirci arkadaş zor durumda kalmasın.

fearless888

fearless888

Üye
telefonun yazılımını güncelleştir sorun düzelir ama bu iş çok tehlikeli ilk başta telin şarjı dolu olması lazım sonra güncelleniyorken bi şarj biterse telefon bi daha çalışmaz nokia pc suite yi yükle orada yazılım güncelle var haa bide güncellerken telefonun tercihi genelde olacak bazı bir kaç püf noktası var onlara dikkat edersen bişey olmaz

kolay gelsin

degerli43

degerli43

Üye
bi kere bağlantı kopsa bile telefonun çalışma şansı kesinlikle var tele flash attırrısın olur biter bu da 5-10 ytl bişey sen evde yazılımını güncelle dene olmazsa flash attırırısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt