arkadaşlar 5800a format atınca tl gidiyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800a format atınca tl gidiyor mu
birisinden duymuştum böyle böyle diye doğru mu acaba ? Fabrika ayarlarına dönünce de gider mi ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
nokia ya mesaj gönderimi yaparsa gider

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
soft mu hard mı?

Symbianize

Symbianize

Üye
Nokiaya mesaj atiyo gider

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
hard atarsan gitmezz.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
hard atınca gidiyo dediler. Fabrika ayarlarına geri dönünce gidiyo mu

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
asıl oyle gider ben kendi takozlarıma çok attım hiçbirşey olmadı kardeş.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
usta bi de ben eskiden youtube mp3 dönüştürücüden müzik falan indiriyodum sıkıntı yoktu. Geçenlerde benim kuzen fabrika ayarlarına geri döndü şimdi hem inmiyo hem de ö,ç,ı gibi harflerde soru işareti çıkıyo. O nedendir

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
orasını bilmiyorum ama türkçe karakterleri görmez.

karanlık alem

Üye
ya sabir

ByKatre

ByKatre

Üye
Gider yaw 580 ama bazı cfwlerde bu Iptal Durumunda

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben 40-50 kere format attım gidiyor kardeş Diyor ki Nokia Ovi Mağazasından yararlanabilirsiniz diyor ve tamam butonu geliyor başka buton yok mecburen tıklıyorsun ve 0.50 kuruş gidiyor

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın usta

Metin MF

Metin MF

Üye
40 kuruş gider

Atacan-

Atacan-

Üye
Formolü var ya mod atacaksınız..
Yada böyle bişeyden anlamıyorsanız.
Telefon açılır açılmaz power tuşuna basıp hatsız modda açacaksınız telefonu..Sonra telefon kendine gelince genel konumuna alın yola devam :)
Fakat her telefon kapataşınızda hatsızda kapatın.Genel konumunda unutup telefon kapatırsanız yine sms gönderme mesajı gelir.

Süleyman

Süleyman

Üye
Formolü var ya mod atacaksınız..
Yada böyle bişeyden anlamıyorsanız.
Telefon açılır açılmaz power tuşuna basıp hatsız modda açacaksınız telefonu..Sonra telefon kendine gelince genel konumuna alın yola devam :)
Fakat her telefon kapataşınızda hatsızda kapatın.Genel konumunda unutup telefon kapatırsanız yine sms gönderme mesajı gelir.
buna benzer başka bir formül de var. ovi ekranı gelsin mesaj göndersin sağ üst tarafta mesaj gidiyor işareti çıkınca hızlı bir şekilde kapat tuşundan veya ekrandaki genel tercih yazan yere tıklayarak telefonu hatsız tercihe alın daha sonra mesajlardan giden mesajlara tıklayıp mesajı iptal edin :) Telefonu normal kullanın :)

Atacan-

Atacan-

Üye

buna benzer başka bir formül de var. ovi ekranı gelsin mesaj göndersin sağ üst tarafta mesaj gidiyor işareti çıkınca hızlı bir şekilde kapat tuşundan veya ekrandaki genel tercih yazan yere tıklayarak telefonu hatsız tercihe alın daha sonra mesajlardan giden mesajlara tıklayıp mesajı iptal edin :) Telefonu normal kullanın :)

Senin yöntem 10 / 1 Tutar :)
Çok hızlı olmak lazım ve şebekenin az çeken ortamında bulunmak lazım :-)

Süleyman

Süleyman

Üye

Senin yöntem 10 / 1 Tutar :)
Çok hızlı olmak lazım ve şebekenin az çeken ortamında bulunmak lazım :-)
valla ben orjinale döndüğümde bunu uyguluyorum. Aslında çook hızlı olmak gerekmiyor hızlı olsan yeterli :D

Atacan-

Atacan-

Üye
Çömezken sms gönderme modu yoktu elimde :)
Ofw ile ufak tefek kendi çapımda modlamalar yaparken senin dediğini 1 kere yapabildim..
Sonra baktım olmuyor her mod attığım da 50 gidiyordu çatır çatır :) hatsıza alıp tel açıldıktan sonra hatlı tercihe alıyordum.
Sülüman hoşÇAKAL.!!! :)

codblackops2

codblackops2

Üye
nokiaya attığı mesajdan dolayı 40 kuruş gidior hard formatta.
gerçi ben en son attıgımda -8.41 tl olduğu için gitmemişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt