cres557
Üye
arkadaşlar 5800 garantisi(kipa)
arkadaşlar herkeze merhabalar.ben mağduriyetimi dile getirmek ve bilirkişilerden akıl almak amacıyla bu konuyu açtım.ben geçen sene agustos aylarında kılı kırk yararak 5800 aldım.parasını tamamen kendim biriktirdim.mertolozzi isimli arkadaşımzda bana şahittir.neyse fazla sıkmayayım sorunum şu.yaklaşık 20 gün önce bana yasaluyarı isimli yerden mesaj geldi telefonunuzun imeisi kopyalanmıştır lütfen telefonu aldıgınız yere başwurunuz telefonunuz 30 gün içinde kapanacaktır diye.bizde mesajda belirtileni yaptık ve telefonu aldıgımız yere kipaya gittik.gereken belgeleri bıraktık.ama icraat yok.ben yaklaşık 10 gündür telefonumu kullanamıyorum.tamamen magdurum.telefon bana gün içinde çok fazla lazım olmasına ragmen beni bu gün yarın diye oyaladılar ve 10 gün oldu.bu günde yaklaşık 1 saat önce tekrar ugradık ve yine aynı şey cevap bekleniyor.(diyeceksiniz imei ni net ortamında vesaire paylaştın mı diye kesinlikle hayır,kimseyle özel bilgilerimi paylaşmadım).bilen arkadaşlara soruyoru benim bu konumda yasal hakkım varmıdır? ve telefon alacak arkadaşları benim konumuma düşmemeleri için uyarıyorum.elektronik olarak kipadan kesinlikle birşey almamanızı öneririm.tamamen oyalamak amaçları.gerekirse daha fazla para verin daha kaliteli bir yerden alın.benide uyarmışlardı kipa hakkında fakat kulak asmadım inanın çok pişmanım...fiyatları biraz ucuzlatıp parayı aldıktan sonra isterse telefonunuz patlasın elinizde darmaduman olsun kimsenin umurunda degil.benim amacım bilgi almak ve alışveriş yapacak arkadaşlarımızı KİPA ya karşı uyarmaktır.ilginize teşekkür ederim.saygılar