arkadaşlar 500 ytl civarı telefonlar özellikleri n73 gibi olsun ama yardımmmmmmmmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 500 ytl civarı telefonlar özellikleri n73 gibi olsun ama yardımmmmmmmmmmmm
başlıktada belirtiğim gibi 500 ytl var n73 alcaktım ama o paraya olan telefonları yazarmısınız
görüşlerinizi yazın
teşekkürlerrrrrrrrrrrr

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
N73 al Veya Xpress Music lerden birini öneririm.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Bu İkisi Seni Kesermi Bilemem Ama O Fiyata Değer Bence... Neden Nokia Dersen... Ben Nokia' dan Şaşmam...

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler

hadi beyler yorumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

klxc

klxc

Üye
kanki bence 2.el temiz n95 yada sıfır garantili n73 music edition şiddetle tawsiye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
eywllh

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Aman uzak dur n73 lerden kardesım ben 2 senedır kullanıyorum sorundan baska bır sey degıl ama teknık sorun tabiki ilk sorunum joystıck di 2 kere degıstırdım yine yavsadı 2inci sorun batarya şişti yani bu demek oluoki bitti yeni batarya sonra kasa 2 kere degıstırdım yıne olmadı çizildi yan cam tusları silindi ve son olarakta yeni versıon cıktı bir rahat rahat oyun oynuyoduk desem yalan olur onun da ram içine edıyordu ayrı mesele bu yeni versıondada benım bir ay onceden soledıgım hack olayına onlem almıslar ve artık bitti telden sogudum artık forever n79 canavar canavar ama ne zaman gelcek bakalım merakla beklıoz sana onerım kerdesım 6220 classic on numara tel güzel biraz arastır bakalım 500 e bulursun byssssssss:oke:

POWER

POWER

Üye
Aman uzak dur n73 lerden kardesım ben 2 senedır kullanıyorum sorundan baska bır sey degıl ama teknık sorun tabiki ilk sorunum joystıck di 2 kere degıstırdım yine yavsadı 2inci sorun batarya şişti yani bu demek oluoki bitti yeni batarya sonra kasa 2 kere degıstırdım yıne olmadı çizildi yan cam tusları silindi ve son olarakta yeni versıon cıktı bir rahat rahat oyun oynuyoduk desem yalan olur onun da ram içine edıyordu ayrı mesele bu yeni versıondada benım bir ay onceden soledıgım hack olayına onlem almıslar ve artık bitti telden sogudum artık forever n79 canavar canavar ama ne zaman gelcek bakalım merakla beklıoz sana onerım kerdesım 6220 classic on numara tel güzel biraz arastır bakalım 500 e bulursun byssssssss:oke:

Tecrübelerinizi paylaşmanız çok güzel bir davanış.Tebrik ediyorum öncelikle. Biz bu konunun uzamanları olabiliriz fakat hiç kimse kullanan kişi kadar bilemez. Birçok yardım başlığı altında konular açılmakta ve bizden yardım beklenmekte. Biz de insanız ve günlük hayatımız durmuyor, zaman geliyor kendimize bile vakit bulamıyoruz. Ama siz değerli üyelerimiz kullandıkları telefon hakkındaki yardım konularında tecrübelerinden bahsederlerse hem yardım isteyen üye mutlu olur hem siz. Çünkü yardım etmek de bir "PAYLAŞIM" dır. Bunu unutmayalım. İyi akşamlar iyi forumlar ;)

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
Eywaalh kardeşlerim yorumlar için teşekkürler

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
beyler n73 aldım çokta memnunum ses canavarı adeta ne diyim herkese tavsiye ederim

POWER

POWER

Üye
Hayırlı uğurlu olsun. Konu sonuca varmıştır kapanabilir. İyi forumalr ;)

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt