Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aRKaDaŞLar 5 ModeL aRasınDa KaLDım ..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melih43
Üye
Konu Sahibi
aRKaDaŞLar 5 ModeL aRasınDa KaLDım ..
ArKadaşLar Şu 5 ModeLDen Birini DüşünüyoruM..MaLeSeF Hiç Birinin 0 ı Yok MeCBuren 2.eL aLıcam.
N82
N95
N95 8GB
N79
N85
SizCe HanGi MoDeLi TerciH eTMeLiyim ???
FiKirLeriniz iÇin ŞimDiDen TeşeKKürLer..
pr0
Üye
ben yernde olsam N85 alırdım hem sekil olara güzel ve kibar özellikleride güzel
Kingmortall
Üye
ben n79 derim fiyat ve özellik bakımından süper bi alet tavsiye ederim yani
e1b1
Üye
n95 8 gb daha iyi
Lacoste
Üye
N85 Kesin n85 almalısın
BktsBcr
Üye
N95 8GB benim tercihim.
Revengeful
Emekli Yönetici
N85 kullandım bir ara. Gayet memnun kaldım..
OğuzcanAbi
Üye
n82
n95
n958gb
n79
n85
n95 8gb derim en iyisi bence aralarında
melih43
Üye
Konu Sahibi
N85 Çok Güzel Bir Telefon Bende Onu Düşünüyorum Ama TelefoncuLara Fazla Gelmiyor
N79 Malzeme Kalitesi Olarak Çok KöTü DiyorLar Ama Tip oLaraK Süper Duruyor.
N95 8Gb Çok Güzel Bir Telefon Fakat Telefon HafızaLı oLması Beni CayDırıyor :S
Anußis
Üye
Evet adaşım N79 Kesinlikle malzeme olarak berbat. arkadaşım aldı n-gage tuşu 2 gün sonra düştü .
bence tavsiyem n85 çok kaliteli bir multimedia telefonu
orhiorhiorhi
Üye
n86 öneririm fiyat olarak arasında kaldığın cihazlardan pek farkı yok karar senin ....
Ry.
Üye
kesinlikle N 85 almalısın hem görünüş bakımından hemde özellik bakımından güzel (;
Anußis
Üye
evet evet Ry kardeşime katılıyorum dediğim gibi İçlerindeki en iyi telefondur n85.
n95inde iyi özellikleri var ama cok hantal ya baya yavaş çalışıyor
melih43
Üye
Konu Sahibi
Orhi Aman Kardeşim Bir Model Daha Çıkarma Başıma
Adaşım N85 e Karar VerDim KesinLiKLe Ama Bulamazsam . N95 Ve N95 8Gb Kayıcam BeLKi N82 De oLaBiLir.
Ben Şuan N73 KuLLanıyorum N95 N73 Kadar YavaŞ DeiLDir HerHaLDe
Bu Arada n82 Nasıl ?
Anußis
Üye
n82 hiç görme şansı bulamadım açıkcası n95 8gbyi arkadaşım kullanıyor güzel telefonda 5 veya 6 sis yükledikten sonra yavaşlamaya başlıyor onun haricinde ses çok yüksek çıkıyor ve video görüntüsü cok güzel
melih43
Üye
Konu Sahibi
5 6 SisDe YavaŞLamaz Ya YavaşlıyorSa Çok KöTü Benim TeLDe 20 Yi GeçiK Sis Var o HaLDe BiLe Yavaş DeiL TeLin HaFızasının TemizLiĞini YapmıyorSa O YüzDen oLaBiLir..
N95 i Tavsiye eTMezmisin Yine Çok Yavaş Deil N95 KameraSı FeLan Çok Güzel Wlan HızLı ?
Anußis
Üye
kamerasına diyeceğim yok güzel yani ne bileyim x6 kullanıyorum ona göre yavaştır o yüzden öyle algılıyorum ama çok sağlam telefon yere düşssede bişe olmuyor
OğuzcanAbi
Üye
n95 dostum
melih43
Üye
Konu Sahibi
N95 Kısaca N73 ün + FuLLu N95 De Olur N85 Bulamassam GooGLa X6 YazDım Bmw X6 ÇıkTı X6 Yı SevmeDim NeDense AsLınDa GüzeL TeLeFon Ama Ben N Series SeviyoruM O YüzDenDir
VaLLa Karar Vermemi HızLanDırDınız TeşekkürLer