Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 3 televizyon markası arasındayım.
Sponsorlu Bağlantılar
kralbenim38
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar 3 televizyon markası arasındayım.
philips bana göre güzel ve uygun samsung biraz pahalı gibi lg nasıl fazla bir fikrim yok. yardım ederseniz sevinirim
MaxipmaN
Üye
gider samsung alır çıkardım son alacağım phılıps olurdu monitörünü de beğenmiyorum televizyonlarını da malesef monitörüm phılıps yeni aldığımız televizyon da phılıps
gider samsung alır çıkardım son alacağım phılıps olurdu monitörünü de beğenmiyorum televizyonlarını da malesef monitörüm phılıps yeni aldığımız televizyon da phılıps[/QUOTE
Bendede 6198 modeli var facebook uygulamasında bir girmedim bilginiz var mı al tire koyamadım ekranın yan tarafında tuş kombinasyonları ile o seçeneğini yok
gider samsung alır çıkardım son alacağım phılıps olurdu monitörünü de beğenmiyorum televizyonlarını da malesef monitörüm phılıps yeni aldığımız televizyon da phılıps
Pasam en iyisi Sony baska markada tercih etmem samsung ve lg malzemelerinin cogu cin ama sony de alacaksan Sony Eurasia alacaksin bu orjinal Sony orjinal oldugunu kutusunu actiginda mavi bi zarfta garanti belgesi gordunmu tamamdir ;-)