arkadaşlar 3 televizyon markası arasındayım.

Sponsorlu Bağlantılar

kralbenim38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3 televizyon markası arasındayım.
philips bana göre güzel ve uygun samsung biraz pahalı gibi lg nasıl fazla bir fikrim yok. yardım ederseniz sevinirim

MaxipmaN

Üye
gider samsung alır çıkardım son alacağım phılıps olurdu monitörünü de beğenmiyorum televizyonlarını da malesef monitörüm phılıps yeni aldığımız televizyon da phılıps

kralbenim38

Üye
    Konu Sahibi
nden memnun değilsin

emreli01

emreli01

Üye
gider samsung alır çıkardım son alacağım phılıps olurdu monitörünü de beğenmiyorum televizyonlarını da malesef monitörüm phılıps yeni aldığımız televizyon da phılıps[/QUOTE

Bendede 6198 modeli var facebook uygulamasında bir girmedim bilginiz var mı al tire koyamadım ekranın yan tarafında tuş kombinasyonları ile o seçeneğini yok

AYNA

AYNA

Üye
gider samsung alır çıkardım son alacağım phılıps olurdu monitörünü de beğenmiyorum televizyonlarını da malesef monitörüm phılıps yeni aldığımız televizyon da phılıps
neden memnun değilsiniz acaba? bende almayı düşünüyorumda..

restmod

restmod

Üye
Samsung veya lg oneririm

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
philips bana göre güzel ve uygun samsung biraz pahalı gibi lg nasıl fazla bir fikrim yok. yardım ederseniz sevinirim

Pasam en iyisi Sony baska markada tercih etmem samsung ve lg malzemelerinin cogu cin ama sony de alacaksan Sony Eurasia alacaksin bu orjinal Sony orjinal oldugunu kutusunu actiginda mavi bi zarfta garanti belgesi gordunmu tamamdir ;-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt