Arkadaşlar 2 TEL. Arasında Kaldım Tecrübelerinizle Beni Yönlendirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matraxx22

matraxx22

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 2 TEL. Arasında Kaldım Tecrübelerinizle Beni Yönlendirin
Gençler 2 tel Tahminde edebileceğiniz gibi Samsun-Galaxy-S-2 & İphone 4 yada 4s hiç birini tanıyabilecek kadar kullanmadım siz kullanıcıların yorumları doğrultusunda karar vericem her o öyledir bu böyleedir desin ben işime yarıycak bilgileri toplayıyım kararımı sizede açıklarım

He bide ben kradi kartsız ve taksit şeklinde alıcam olurmu sizce

klongs

klongs

Üye
bende s2 var çok memnunum interneti çok hızlı hd oyunları hiç kasmadan oynatıyor fotoğraf ta bir sorun vardı bazen fotoğraf çekerken kenarı pembe gösteriyordu güncellemeyle çözüldü harika bir telefon kesinlikle pişman olmazsın bildiğim kadarıyla kredi kartsız taksitle ev kurdan alabilirsin

alifur

alifur

Üye
Arkadaşım bence de galaxy s 2 almalısın. Performans / Fiyat oranında iphonedan çok daha üstün.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Performans fiyat oranını geç.Arkadaşın parası ikisinede yetiyor ki koymuş buraya.Oyun,uygulama zenginliği,0 takılma,hızlı çalışma,tasarruflu ram kullanımı,güçlü ekran kartı istiyorsan 4S.Eğer büyük ekran daha iyi renk kalitesi istiyorsan SGS2.Ben olsam 4S alırdım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Galaxy s2 bnce

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
Bende S2 vardı baktım olmuyor iPhone 4S aldım :D 4S aldığımda S2in yüzüne bile bakmadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt