cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben bir keresinde basketbol oynarken topu çocuğun şeyine atar gibi yaptım apışıp kaldı önümde sonra yanından gittim Bu hareketi daha yenilerde yapabiliyorum geliştirirsem kendimi belki ben de yaparım
Basketbolda onlar oluyor yaw o bişey değilde ben bu hareketi nasıl yaptım hala bilmiyorumHani böle ''hadi başla'' dersinde yavaş yavaş süzersin ya karşındakini hiç öle bişe olmadı. Hadi başla dedim dediğim gibi topu kaldırdım ama nasıl oldu tam üstünden geçti vallahi bilmiyorum daha yere düşmeden 4 kerede sektirdim sanki adrenalin dolmuşta onu boşalıyomuşum gibi
Arada bana da oluyoÜst üste çalım atmaya başlıyosun sonra topu kaptırma+nasıl yapıyorum adı altında adrenalin doluyo içine
Video çekseydim çoktan komedi videolarımı buraya koyardım. Kendi videolarımı internete koyup koymamakta kararsızım . Bununla ilgili çok kötü anılar yaşadımSeni benim eski kulübe alalım benim vadem doldu sakatlıklardan git gir bu hareketi de bir daha yap video ya çek
Ama ben onu iyice araştırcam çünkü baskettede oluyor bana. 1 kere çalım at ondan sonra seni tutamıyorlar. Heralde pskilojiyle alakalı bi durum
Adrenalin basıosun resmen asphalttaki gibi
Hırs geliyo ya içine bir de özgüven o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?