Arka Sıradakiler İsimli Dizi Final Yapıyor Bugünleridemi Görücektik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
gülmeyin valla sonunuz hayırlı olmaz:islik

buketcik

buketcik

Üye
konu uçtu:kop:

zaza

zaza

Üye
konuya dönün izdivaç nerden çıktı:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ŞOK ŞOK ŞOK..!!! Zaza'nın gerçek yüzü ortaya çıktı.İzdivaç programlarına hasta olan,izleyemeyince sinir krizi geçiren,etrafa sataşan biri olduğu açıklandı.Aynı zamanda günlük programları içerisinde en çok izdivaç programlarına yer verdiği,yenileri olmasa bile tekrarını izlemeden yapamadığını belirtti.Devamı haftaya..

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3282303' Alıntı:
ŞOK ŞOK ŞOK..!!! Zaza'nın gerçek yüzü ortaya çıktı.İzdivaç programlarına hasta olan,izleyemeyince sinir krizi geçiren,etrafa sataşan biri olduğu açıklandı.Aynı zamanda günlük programları içerisinde en çok izdivaç programlarına yer verdiği,yenileri olmasa bile tekrarını izlemeden yapamadığını belirtti.Devamı haftaya..
işinize bakın hele:ehe başka eğlenecek adam bulamadınızmı:hmmm:hmmm hem konuya dönün final var finallll:ah

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Vay be 4 sezondur bu dizi yayınlanıyordu ha!...

minoo

minoo

Üye
Abi hiç birisi Yaprak Dökümü kadar olamaz :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Abi hiç birisi Yaprak Dökümü kadar olamaz :ehe
Evet o da başbelasıydı. Bir de şu Evlilik programları kaldırılsa hatta yapılmamak üzere YASAKLANSA çok sevineceğim... Televizyondan soğudum.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yaprak dökümünün bitmesine sevindiğim kadar sevindim :D

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3282414' Alıntı:
"Ah şu izdivaç programlarını izleyip de kendini mutlu eden erkekler"e ne demeli :ehe
bana taş atacağına o programları gözümün önünde açan o kart zamparaların gözünü çıkar:ehe

minoo

minoo

Üye
Ooo izdivaçlar başta geliyor zaten. Özellikle de şu Yalçın Çakır'ın programı.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3282414' Alıntı:

"Ah şu izdivaç programlarını izleyip de kendini mutlu eden erkekler"e ne demeli :ehe

ne yani büyük babam bayılıyo ona bide esra erol varya hiç kaçımıyo yok o ona böle demiş anlatıyo bide :D

minoo

minoo

Üye
En iyisini yapmışsın abi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt