işinize bakın hele_є_®_¢_α_N_™;3282303' Alıntı:ŞOK ŞOK ŞOK..!!! Zaza'nın gerçek yüzü ortaya çıktı.İzdivaç programlarına hasta olan,izleyemeyince sinir krizi geçiren,etrafa sataşan biri olduğu açıklandı.Aynı zamanda günlük programları içerisinde en çok izdivaç programlarına yer verdiği,yenileri olmasa bile tekrarını izlemeden yapamadığını belirtti.Devamı haftaya..
başka eğlenecek adam bulamadınızmı
hem konuya dönün final var finallll
hiç sevmem onu ama bazı yerlerde ki müzikleri güzel oluyorduAbi hiç birisi Yaprak Dökümü kadar olamaz![]()

kesinlikle katılıyorumAbi hiç birisi Yaprak Dökümü kadar olamaz![]()

ah bu kadınlarkesinlikle katılıyorum![]()

Evet o da başbelasıydı. Bir de şu Evlilik programları kaldırılsa hatta yapılmamak üzere YASAKLANSA çok sevineceğim... Televizyondan soğudum.Abi hiç birisi Yaprak Dökümü kadar olamaz![]()
ah bu kadınlar![]()

bana taş atacağına o programları gözümün önünde açan o kart zamparaların gözünü çıkar_є_®_¢_α_N_™;3282414' Alıntı:"Ah şu izdivaç programlarını izleyip de kendini mutlu eden erkekler"e ne demeli![]()

güzel ama yaah bu kadınlar![]()

Flash Tvyi zaten sildim kanallar listesindenOoo izdivaçlar başta geliyor zaten. Özellikle de şu Yalçın Çakır'ın programı.

_є_®_¢_α_N_™;3282414' Alıntı:
"Ah şu izdivaç programlarını izleyip de kendini mutlu eden erkekler"e ne demeli![]()

evet alperen çok gereksiz bir kanalFlash Tvyi zaten sildim kanallar listesinden![]()