Arka planda çalışan tv uygulaması var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Arka planda çalışan tv uygulaması var mı?
Arkadaşlar merhabalar minik ekranda çalışan televizyon uygulaması var mı? Bir taraftan mesajlaşıp diğer taraftan tv izleyebileceğim? Gerçekten böyle bir uygulamaya çok ihtiyacım var.

zorbaa

Üye
Note serisinde ekranı ikiye bölme var ama uygulama olarak birsey diyemem

vaterfa

vaterfa

Üye
mesaji popup olarak atsan da olur aslinda, xposed framework kurup xmultiwindow uygulamasiyle ekrani ikiye bolup ikisinide kullanabilirsin veya xhalofloatingwindow la mesaji pop up yapip o sekilde de kullanabilirsin

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
mesaji popup olarak atsan da olur aslinda, xposed framework kurup xmultiwindow uygulamasiyle ekrani ikiye bolup ikisinide kullanabilirsin veya xhalofloatingwindow la mesaji pop up yapip o sekilde de kullanabilirsin
Hmmm... Uygulama olarak yok mu acaba :) bunu düşünen ilk ben miyim acaba diye sordum kendime şimdi :)

vaterfa

vaterfa

Üye
bu ikiside uygulama ama dedigin sekilde popup bi tv oynaticisi yok diye biliyorum, ama herhangi bir tv programimi xhalofloating le dedigin sekle getirilebilir veya popup tarayicilar var o tarayicidan tv yayinida acabilirsin

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
bu ikiside uygulama ama dedigin sekilde popup bi tv oynaticisi yok diye biliyorum, ama herhangi bir tv programimi xhalofloating le dedigin sekle getirilebilir veya popup tarayicilar var o tarayicidan tv yayinida acabilirsin
Deneyeceğim biraz araştırma yapayım böyle bir uygulama varsa paylaşırım. Teşekkürler. Fikri olan varsa paylaşsın lütfen!

• Beğen
Tepkiler: vaterfa

Üst Alt