Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımArka Kapaktan Gelen Ses
Sponsorlu Bağlantılar
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Arka Kapaktan Gelen Ses
Son günlerde cihazın arka kapağına dokununca ses geliyor. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi gelen sesin merkez noktası koyu kırmızı olan yer. Uzaklaştıkça ses tonu azalıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
@@DiAbLo@@
Üye
Cihazı düşürdün mü kardeşim? Darbe filan var mı?
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
En yakın zamanda olan hadise, avm girişinde cihaz elimdeyken önümdeki bebeyle ellerimiz çarpıştı cihaz elimden düştü.
@@DiAbLo@@
Üye
Çizik yoksa garanti de devam ediyorsa yolla derim. Kendi başına halledebileceğin bişey olacağını sanmıyorum.
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Garanti 10 ay önce bitti.
@@DiAbLo@@
Üye
Kötü olmuş. Peki arka kapak ile kasa arasında açılma var mı? Varsa oraya küçük bir çöp ya da kağıt sıkıştırarak içeri girip ses çıkarmasını engelleyebilirsin. Diğer türlü tek seçenek kapağı değiştirmek olacak gibi ya da bir kılıf kullan bence
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Gözle görülür bir açılma yok, elle çok az hissedilen bir esneme söz konusu. Bu ses beni deli ediyor. Kapak değiştirsek ne kadar tutar aceba?
@@DiAbLo@@
Üye
Yani fazla bişey tutacağını zannetmiyorum ama ne kadar tutacağını da bilmiyorum. Tavsiyem güzel bir kılıf kullanıp o derde hiç düşmemendir
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Küçük bir internet gezintisiyle 30-60 tl arası fiyatlar okudum. Kılıf kullansam bile o ses gene orada olacak ve bu çok can sıkıcı!
Peki kendim vidaları söküp bir baksam mı?
@@DiAbLo@@
Üye
Kendin sökebiliyorsan yapabilirsin aslında ama tavsiye etmem göze alırsan yapacağın şey önce arka kapakta mı yoksa kasada mı eğiklik bunu öğrenmen lazım ona göre kapağı çıkarıp elinle de düzeltebilirsin
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Peki hocam, ben biraz uğraşayım buradan yazarım.
@@DiAbLo@@
Üye
Bekliyorum aman dikkatli ol sonra telefon çöplük olmasın
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Hocam, kendim sökmekten vazgeçtim(tornavida uymadı. Bugün/yarın aşağıya inip piyasa yoklayıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum.
@@DiAbLo@@
Üye
İyi yaptın kardeşim eğer pahalı derlerse e-bay dan bak derim arka kapak fiyatına. Ucuz olur ama 1 ay bekletir gelmesi.
Ben halen daha kılıf kullanma taraftarıyım
Bessonnitsa
Üye
Konu Sahibi
Kredi kartım olmadığı için mecbur borsa fiyatlarından alacağım.