Aref Ghafouri Öldü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aref Ghafouri Öldü mü?
aref ghafouri öldümü , aref öldü mü , aref öldümü , aref ghafouri öldü mü , aref oldumu , aref öldü , aref ölmüş , aref ghafouri öldü , aref ghafouri ölü bulundu , aref ölü , aref oldu , aref ghafouri kaç yaşında , aref ölü bulundu , aref ghafouri evinde ölü bulundu , aref evinde ölü bulundu

Artık ansızın gelen ölüm haberlerine alıştık sayılır.Son zamanlarda özellikle çok genç yaşta kaybettiğimiz sanatçılar için halen içimiz yanmaktayken şu an internette yeni bir haber dolaşıyor.Ama aslı varmı yokmu bilmiyorum arkadaşlar .Yetenek sizsiniz yarışmasının yarı final birincilerinden Aref Ghafouri'nin öldüğü yolunda bu söylentiler,Şimdilik söylentiden ibaret diyorum çünkü kesinleşmiş bir haber yok.Acaba sizlerde buna benzer bir söylenti yada haber duydunuzmu paylaşırsanız sevinirimAref Ghafouri Öldü mü? Bu arada Aref 25 yaşında İran Asıllı Üniversite öğrencisi arkadaşlarım.
Aref Ghafouri Öldü mü?

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:oha:

ilk kez duyuyorum haber gerçekmi acaba :hmmm

zaza

zaza

Üye
maksat ilgi çekmek yoksa şuan tüm tv ve haber yayın organlarında görürdük dimi:oke:

Sidretül Münteha

Üye
Sacmalıkk Dahaa Neler Yaaaaaa

canturgay

canturgay

Üye
konuyla alakasız ama başlığı görünce aklıma geldi :ehe

alper tunga öldi mü
ıssız acun kaldı mu
ödlek öçin aldı mu
emdi yürek yırtılur

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Sidretül Münteha

Üye
:d: Allahımm Yaaaaaaa

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
haberlerde söylenirdi

zaza

zaza

Üye
söylenmediğine göre yalan haber iboyu gördüler ya bunuda uydurdular

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Kim uyduruyor bunları zaten moralim bozuk ıbrahim tatlısesin vurulmasından dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...