Aref Ghafouri 'nin Hilesi - Yetenek Sizsiniz Yarı Finalist Aref Hile Videosu

ebuş...

Üye
süper bi şovdu ya şok etti milleti çok iyi yapıyo işini

DiaBLoS

Admin
Kim bu adam yahu .?
Tv den epey bir uzak kalmışım . Ulan askerlik , birgün seni de devireceğim .

Mert

Üye
Okulda herkes dünkü gösterisini yapmaya çalışıyordu

yaaaw millet hepsini anladımda o video yu nasıl ve neresinden çıkardı onu anlamadım ya çocuğun dediği gibi planlanmış jürinin de içinde olduğu bir oyundu, yda manyak kesti herif bizi :-}

CoDeYs

Üye
ama her ikisinde helal olsun ikiside bizim göremediklerimizi sergiledir yada kandırdılar herneyse işte

Konu Sahibi
yaaaw millet hepsini anladımda o video yu nasıl ve neresinden çıkardı onu anlamadım ya çocuğun dediği gibi planlanmış jürinin de içinde olduğu bir oyundu, yda manyak kesti herif bizi :-}

Valla benimde aklıma geldi uri'ninde içinde olduğu bir show olarak Ve cidden az veya çok Aref'in beyin okuma gücü var Bundan eminim
ama her ikisinde helal olsun ikiside bizim göremediklerimizi sergiledir yada kandırdılar herneyse işte

Cidden haketti , inşallah o kazanır Ama ben bu konuyu açtıktan sonra kazanır mı bilemem
Fakat inşallah kazanır Favorim Aref

CoDeYs

Üye
video izlenme sayısı 200 bin olck şansı azalıyor

Konu Sahibi
Bu yarışmayı kazanmak istiyorsa , benide görsün örneğin numaralarının en ince ayrıntısına kadar

--------------- Ekleme ---------------

19519 sadece bir sayıdır peki fragmanda gösterilen türkiye için önemli tarih nerede

Yok kesmişler kesin bunda yarışma yönetiminin parmağı var

--------------- Ekleme ---------------

İşte buda bahsettiğim bölüm

Necmati

Üye
bırakın şu çocuğun peşiniii

Necmati

Üye
Ben bu kadarlık araştırmacı hayatımda böyle bir yorum görmedim

Aref'cim HİT alıyor bu yüzden sırlarını açıklamaya devam edeceğim takii knkm olana kadar
biliyom takılıyom hit aldığın doğrudur..
Dün Dünyada en çok seyredilen 3.video
Türkiye'de 1. Video olmuş..

Perfect!

Üye
yahu bende bişey sandım ya

adam ilizyon yapıyomuş. şimdi izledim yaptığı şovu. daha öncekinide. çok iyi sov yapıyo.
ve hayatını kadere bağlamış biri. şovdan önceki konuşmadada kader geçiyodu. kaderi değiştiremem diyerek insanların kendinin geleceği gördüğüne inandırıyor.

öte yanda mentalizmle ilgili ve onuda iyi yapıyor.
kaşık bükmenin tek hilesi kaşıkların özel olma olasılığı. ama her koşulda yapabiliyorsa telekinezi yapabiliyor demektir. ki bu ilizyondan farklı ve daha zor.
ilizyon için şov yapmayı bilmek önemlidir...

Konu Sahibi
Sonuç olarak iyi bir ilizyon gösterisi yapıyor kendinisi buradn tebrik ediyorum

Fakat herkes nasıl yaptığını merak ediyor ve bende bunları araştırıp bulup sizinle paylaştım

Maxi Ar-Ge

Perfect!

Üye
Sonuç olarak iyi bir ilizyon gösterisi yapıyor kendinisi buradn tebrik ediyorum

Fakat herkes nasıl yaptığını merak ediyor ve bende bunları araştırıp bulup sizinle paylaştım

Maxi Ar-Ge

sanki sen yaptın ya . bulmuş. senin verdiğin videoyu halen açamadım
ne diyo