Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ardaşlar bi yardım! Ekran dokunmatik hassasiyeti
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tehlike.52
Üye
Konu Sahibi
ardaşlar bi yardım! Ekran dokunmatik hassasiyeti
benim tel 5800 xm ama bu tırnakla dokunuyo.parmakla dokunmuyo nie bi yardım lütfen.
Atacan-
Üye
Hiç bişey anlamadım.?
Bi dokunamadığın bişey var ama anlamadım.
BYFECI
Üye
telefonun dokunmatigi parmakla dokundugunda calısmıyor mu ?
tehlike.52
Üye
Konu Sahibi
ewet
- - - Eklendi - - -
sert bişeyle bastın mı dokunuo ama parmakla olmuo.
- - - Eklendi - - -
örnegin tırnakla oluo ama hep ekran cizilio.parmakta etle dokunmuyo.ne yapmam lazım
xmanyak
Üye
çünkü 5800 ın ekranı rezistif yani basınç algılıyo parmağınla bastırarakta kullanabilirsin çoğu telefonun ekranı ise kapasitif yani sadece parmaktaki elektriği algılıyor başka bi cisim veya tırnakla dokunulmuyor
Süleyman
Üye
5800 ın ekranı her türlü çalışır. Tırnaklar, parmakla, ayakla, kalemle vs. herhangi bir cisimle çalışır. O yüzden tırnakla çalışıyor parmakla çalışmıyor gibi bir şey olmaz. Ya çalışıyordur. Ya da çalışmıyordur.
sen sanırım parmakla bastığında fazla bastırmıyorsun. parmağınla dokun biraz basın yap ekranı (dikkat et çok bastırma) Biraz bastır işler sen elini deydirip çekiyorsun heralde o yüzden algılamıyor. Yoksa nedeni yok algılamaması için.
tehlike.52
Üye
Konu Sahibi
neyse saolun ben telfncuya gideyim
Süleyman
Üye
Sen bilirsin ama dediğim gibi telefonunda bir sorun yok. Sen basamıyorsun
MaxipmaN
Üye
5800 her türlü kullanılır arkadaşımkini defalarce bizzat kullandım ama dokunmatiği kötü
aakmann
Üye
ayarlar telefon dokunmatik kalibrasyonundan kalemin ucuyla dokun hassasca sonra tekrar dene