Arda Turan gitti sırada Selçuk var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arda Turan gitti sırada Selçuk var



Atletico Madrid, Arda Turan'dan sonra Galatasaraylı bir başka stara göz dikti.


İspanyollar, geçen yıldan beri takip ettikleri yıldız futbolcuyu bu sezon da izleyecek. Elde edilecek raporlar olumlu olursa Atletico'lu idareciler 2012 Mayıs'ında 10 milyon euro'luk bir teklifle Aslan'ın kapısını çalacak.

ATLETİCO Madrid, Galatasaray'ı çok sevdi. Arda Turan'ı 12 milyon euro vererek transfer eden İspanyol ekibinin yeni gözdesi Selçuk İnan. Arda'yı yaklaşık 2 sezon boyunca yeşil sahadaki performansından özel hayatına kadar her konuda takip eden ve ortaya çıkan olumlu raporların ardından transfer için harekete geçen İspanyol yöneticilerin şimdi de Galatasaray'ın, Trabzonspor'dan büyük umutlarla bedelsiz olarak transfer ettiği Selçuk'a göz diktiği öğrenildi.


Yıldız futbolcunun bu sezon boyunca sergilediği performansı ve özel hayatını mercek altına alacak olan A.Madridli yöneticilerin sezon sonunda bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi.

Atletico Madridli yöneticilerin Selçuk'un, Trabzonspor'daki performansının devam etmesi durumunda Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını 10 milyon euroluk dev bir teklifle çalmayı planladıkları öğrenildi. Arda'nın da kendisine Selçuk'u soran A.Madridli yöneticilere olumlu görüş verdiği belirtildi.

Selçuk'un ise kendisine büyük maddi fedekarlıklar yaparak transfer eden yöneticilere ve teknik direktör Fatih Terim'e borcunu ödemek adına sezon sonuna kadar hiçbir teklife olumlu yanıt vermeyeceği ifade edildi.
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Oyuncu kalmayacak bu gidişle :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt