Arda mı Dos Santos mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arda mı Dos Santos mu?

Arda mı Dos Santos mu?

Dos Santos'u, takımın genç yıldızı Arda Turan'la karşılştıran Rıdvan Dilmen, Santos için havaalanında yapılan karşılamayı da abartılı buldu.
Galatasaray'ın son transfer bombası Meksikalı Dos Santos'u, takımın genç yıldızı Arda Turan'la karşılştıran Rıdvan Dilmen, Santos için havaalanında yapılan karşılamayı da abartılı buldu..

NTV'de Güntekin Onay'la sundukları 'Yüzde 100 Futbol' programında Rıdvan Dilmen, G.Saray'ın son transferi Dos Santos'u Arda Turan'la kıyasladı.

Taraftarların Santos'u havalimanında karşıladıkları görüntüler için Dilmen 'Eğer Arda yurtdışında başka formayla oynayıp Türkiye'ye gelse 20 bin kişi karşılardı. Çünkü Arda, Santos'tan daha iyi bir futbolcu' dedi..

Programın sunucusu Güntekin Onay ise, G.Saray'ın ligde attığı gollerin yarısına imza atan Baros, Kewell ve gönderilen Nonda'ya ait olduğunu söylerken, 'Jo acilen form tutmalı. yoksa G.Saray ikinci yarıda ciddi anlamda gol sorunu yaşayacak' dedi.

AKATLI

AKATLI

Üye
dos santos tabiki aslında arda da iyi top oynuyo ama ardayı sevmiyom , para adamı bozmuş genç yaşta parayı şöhreti bulunca biraz şımarmış

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maalesef kendini kontrol altına alamadı Arda.Bu yaşta para onu bozdu.

arslansem

arslansem

Üye
Bunu neye dayanarak söylüyorsun Anıl?:hmmm

'Davut

'Davut

Üye
Tabiki dos santos...:D(Fenerbahçede oynayan ama:ehe)

Mert

Mert

Üye
arda nın şımardığına katılıyorum.
ama ben yinede ardayı tercih ederim.
biri Allah'ın gevuru(doğrumu yazdım bilmiyom)
biri Türk

arslansem

arslansem

Üye
arda nın şımardığına katılıyorum.
ama ben yinede ardayı tercih ederim.
biri Allah'ın gevuru(doğrumu yazdım bilmiyom)
biri Türk

Aynı soru sana Mert:Bunu neye dayanarak söylüyorsun :)
Ya cidden savunmak için değil.Arda ne yapmış ki bu kadar göze batmış,şımarmış onu anlayamıyorum :hmmm

Godfather

Godfather

Üye
Ben dos santos diyorum :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabiki Dos Santos derim ..
Arda Türkiyenin en şımarık ve havalı oyuncularının başında yer alıyor . Ve haddinden fazla abartıldığını inanıyorum .

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Valla nekadar şımarsa da , Aziz Yıldırım kadar şımaramaz...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Valla nekadar şımarsa da , Aziz Yıldırım kadar şımaramaz...:ehe

Ne alaka ?
Aziz yıldırım ın ne şımarıklığını gördün Veysel im ? Sadece bir örnek göster ? Türkiye de medyaya en az gözüken ve röportaj veren başkandır ... Var mı böyle başkan ?

Bu şımarıklıksa , eyvallah ..:)

arslansem

arslansem

Üye
Aynı soru sana Ali.Soruma neden kimse cevap veremiyor :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aynı soru sana Ali.Soruma neden kimse cevap veremiyor :ehe

Kadıköyde maç öncesinde artistleşmesi medya da yer alma çabasıydı kesinlikle , cezalı olduğu anda soyunma odasına girmemesi gerekirken oradaki güvenlikle tartışma çabaları , artist artist konuşmaları , ortam geren açıklamaları vs vs... Dikkat edin hep medya da yer alma çabaları ..

Bana her yönüyle itici geliyor arkadaş ..!

O kadar dünya klübü istemiş meğer , milyon eurolar önüne dökmüş , o kadar büyük oyuncu madem ama halen Galatasaray da nedense ? :)

Buyursun gitsin bir dünya devine ( gidebiliyorsa ) bizde alkışlayalım .
Bana göre Arda Turan inanılmaz derece de abartılıyor ülkemizde .!

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;2010026' Alıntı:
Kadıköyde maç öncesinde artistleşmesi medya da yer alma çabasıydı kesinlikle , cezalı olduğu anda soyunma odasına girmemesi gerekirken oradaki güvenlikle tartışma çabaları , artist artist konuşmaları , ortam geren açıklamaları vs vs... Dikkat edin hep medya da yer alma çabaları ..

-Sence ihtiyacı var mı?
-Arda'dan daha yetenekli bir Türk veya yabancı futbolcu var mı,Türkiye'de oynayan?

Bence yok...

arslansem

arslansem

Üye

Bana her yönüyle itici geliyor arkadaş ..!

O kadar dünya klübü istemiş meğer , milyon eurolar önüne dökmüş , o kadar büyük oyuncu madem ama halen Galatasaray da nedense ? :)

Buyursun gitsin bir dünya devine ( gidebiliyorsa ) bizde alkışlayalım .

Oyuncular da senin gibi düşünüyor olmalı ki Arda nın üzerine plan kurdular.Christian ın savunmalarını hayatım boyunca unutamam.Ayağıma bastı dedi,görüntülere baktık alakası yok :ehe Komik duruma düşen Ardayla uğraşan 1-2 fenerbahçeli futbolcuydu. :)
Kaptanlık yükünü kaldıramadığından bazen kendine hakim olamadığını biz de görüyoruz.Varsın olamasın.Türkiye de en yetenekli Türk futbolcu Arda Turan dır.Hemen hemen her maça damgasını vuran şu an baştacımız ve kaptanımızdır.Kendini geliştirerek daha da iyi olacağından ve hak ettiği yerlere geleceğinden şüphem yoktur şahsen
Sanmasınlar seni yalnız,biz buralARDAyız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...