Arda Atletico Madrid'e hayat verdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Arda Atletico Madrid'e hayat verdi
İspanya La Liga’da milli futbolcu Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta Real Zaragoza’yı sahasında 3-1 mağlup etti. 90 dakika forma giyen Arda Turan ilk golün asistini yaparken, Atletico Madrid 5 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

İspanya La Liga’da milli futbolcu Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid, evi Vicento Calderon’da Real Zaragoza ile karşılaştı. Ligde son 5 haftadır sahadan galibiyetle ayrılamayan Atletico Madrid, Arda Turan’ın ilk golün asistini yaptığı maçta Real Zaragoza’yı 3-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.
Atletico Madrid bu galibiyetle puanını 13’e çıkartırken, Real Zaragoza 9 puanda kaldı.
Milli futbolcu Arda Turan’ın ilk 11’de sahaya çıktığı ve 90 dakika forma giydiği karşılaşmaya Atletico Madrid hızlı başladı. Ev sahibi takım, gol perdesini 19. dakikada Arda’nın asisti, Adrian Lopez’in golü ile açtı.

Arda Turan sol kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası içine orta yaptı. Çok iyi zamanlamayla yükselen Adrian Lopez, düzgün bir kafa vuruşuyla kaleci Roberto Jimenez’i mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Real Zaragoza kalesine etkili gelmeye devam eden Atletico Madrid’de 31. dakikada sahneye Alvaro Dominguez çıktı. Gabi’nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde arka direkte topla buluşan Godin kafa vuruşuyla topu çevirdi ve topa en son dokunan Alvaro Dominguez skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın ilk devresinde başka gol sesi çıkmazken, Atletico Madrid soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.
İkinci devreye de etkili başlayan Atletico Madrid, oyunu kontrol eden taraf oldu. Real Zaragoza kalesinde pozisyon üretmekte zorlanmayan ev sahibi takım, 74. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Adrian Lopez ile farkı 3’e çıkarttı.
Sol kanatta rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine giren Filipe Luis, yerden verdiği pasla Adrian Lopez’i topla buluşturdu. Lopez’in vuruşunda top ağlarla buluştu ve Atletico Madrid skoru 3-0’a getirdi.
Bu dakikadan sonra daha fazla ileri çıkmaya başlayan Real Zaragoza, 79.dakikada Postiga ile ev sahibi takıma cevap verdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde boş pozisyonda topla buluşan Postiga kafa vuruşuyla golünü kaydetti: 3-1.
Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Atletico Madrid maçı 3-1’lik skorla kazanarak 5 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
441
ANIL


Üst Alt