Arc S veya Neo v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
Arc S veya Neo v
Ben arc s ve neo v arasında kaldım.İki telefon arasında tereddütümün tek sebebi Neo v nin grafik yogunlugunun daha iyi olması.Yani gördügüm birkaç yerde bu özellik oyunları açmakla ilgiliymiş.Ben alacagım telefonda çok fazla oyun oynayacagım için burada tereddütüm var.Neo v nin açmadıgı uygulama, oyun yok deniyor.Bu aynı şekilde arc s içinde geçerli mi ? Yani tüm hd oyunları arc s de rahatlıkları oynayabilir miyim ?(Dead Trigger,Nova 3 vb.)
Bu grafik farkını arc s in işlemcisi ve Ram i kapatıyor mu ? Kısacası Arc s te herhangi oyunda veya uygulamada kasma sorunu vesaire yaşar mıyım ?

Ben olsam arc s i seçerdim ama arc s te ön kamera yok

Arc S için fiyat arastırması yaptın mı?
Neo V ile aralarında nerden baksan 250-300 lira var.Tavsiyem Arc S ama fiyatı büyük handikap.Her özelligi aynı zaten cihazların.Sadece Arc S daha büyük oldugu için ekran olarak ppi sayısı biraz daha az.Bu pek sıkıntı olmaz 233 ppi az bi rakam degil.

Neo V 3.7 inc Arc S 4.2 İnc

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi

Yani ben arc s lede istedigim oyunu her turlu açabilirim oyle degil mi ? Bu grafik hiç bir oyun için sıkıntı yapmaz diyebilir misin ?
Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Xelord

Üye
Neo v de açtığın oyunu arc s de açarsın tabi. Hatta daha iyi açacağını düşünüyorum. Arc s'in işlemcisi daha iyi. Ekranı daha büyük ve daha ince. Neo daha kalın. Benim kanaatim arc s daha iyi eğer para sorun değil diyorsan. Aralarında 300-400lira fark var diye biliyorum

Tepkiler: El~PisToLeRo
Arc S tabiki biraz daha iyi açacaktır 400 mhz kadar bi islemci artısı var Arc S'in 1.4 ghz çünki.

sony ericssonda şarj az gidiyormuş?

- - - Eklendi - - -

arc ile arc s arasındaki fark ne
ayrıca android market(google play) deki herşey varmı galaxy s2 mi arc s mi

Xelord

Üye
arc S 1.4ghz, arc 1ghz işlemciye sahip.Pek de fark yok işlemci dışında diye biliyorum.
galaxy s2, arc s den daha iyi tabi ki. Galaxy s2 çift çekirdek, arc s tek çekirdek. Galaxy s2 1gb ram, arc s 512mb ram. Başka artıları da vardır tabi. Ama fiyatı da daha fazla tabi.

arc s kesinlikle üstün öncelik olarak tercih edilmesi gereken bir cihaz 1.4 ghz işlemci var
+ tasarımı mükemmel
+ 8.1 mp exmor sensörlü kamerası var
+ büyük ekran istiyorsan 4.2 inç
telefonu daha bugün aldım detaylı inceleme şansım olmadı öne çıkan artıları bunlar.

Fiyat ne dostum ve nerden aldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...