Arc S Sürüm Düşürme Hakkında Yardımınız Lazım Acil Lütfen..!!

Sponsorlu Bağlantılar

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
    Konu Sahibi
Arc S Sürüm Düşürme Hakkında Yardımınız Lazım Acil Lütfen..!!
Merhaba arkadaşlar. Bende Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i var. 4.0.3 e yükselttim ama çok çok yavaş. Oyunlar kasıyor fabrika ayarı çektim biçimlendirdim felan ama nafile .S 2.3.4 çok hızlı ve stabildi. Bu sürüme düşürmek istiyorum ama ne kadar okuduysam anlayamadım. Nokia için flashlamayı biliyorum ama bu çok karışık. Benim ricam bi arkadaş Teamwiever üzerinden kontrolü ele alıp yapsa olurmu acaba ben dosyaları indirsem o yapsa çok iyi olur. Ben şuan Flashtools programını yükledim. Sadece 2.3.4 u bulamadım bi türlü. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. İyi bayramlar iyi forumlar.. :)

alihan86

Üye
Dostum Bana Müsait olunca mail at, team'dan Bağlanayım yapayım Sana uyarsa tabi
[email protected]

murat373484

Üye
Merhaba hayırlı bayramlar. size tavsiyem servise getir eski sürümüne geri alabiliyor lar

- - - Eklendi - - -

Merhaba hayırlı bayramlar. size tavsiyem servise getir eski sürümüne geri alabiliyor lar

b patan

Üye
Arkadaşlar Xperia arc kullanıcısıyım. 4.0.4 sürümüne güncelledim ama telefon baya bir yavaşladı şimdi sürümü düşürmek için uğraşıyorum ama hala bir çözüm yolu bulamadım yardımcı olmanızı bekliyorum. Telefonumun yavaş olması canımı baya sıkıyor yardımcı olursanız çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar....

Üst Alt