capadent
Üye
bence almayı düşündüğün işlemci ve sistem gayet hızlı ve tüm oyunları çok iyi çalıştırır.overcloka gerek yok.2 sene sonra aynı pc oyunlarda kasarsa over yap bence.yepyeni bir sistemin overa ihtiyacı olacağını sanmam.boşuna cpunun ömrünü yeme.yine de sen bilirsin.benim mantığım yeni upgrade yaptığım bir sisteme over yapmak pek mantıklı gelmiyor.oyunlar kasmaya başlarsa yapılabilir.tabi bu benim mantığım.tercih meselesi
sogutucuyu yetersız dıye almıyoruzkı zaten..
Amaç yapılan overclock sonrası sıcaklık sorunu...
4.5 ghz de stok fan ımkansız yetmıcektır....
bence almayı düşündüğün işlemci ve sistem gayet hızlı ve tüm oyunları çok iyi çalıştırır.overcloka gerek yok.2 sene sonra aynı pc oyunlarda kasarsa over yap bence.yepyeni bir sistemin overa ihtiyacı olacağını sanmam.boşuna cpunun ömrünü yeme.yine de sen bilirsin.benim mantığım yeni upgrade yaptığım bir sisteme over yapmak pek mantıklı gelmiyor.oyunlar kasmaya başlarsa yapılabilir.tabi bu benim mantığım.tercih meselesi
Yani overlock yapmayacaksanız ayrı ıslemcı sogutucusuna kesınlıkle gerek yok dıyorsunuz?2500k ıcın yenı bır sogutucuya gerek yok. Kutudan cıkan orjınal fan gayet ıyı sogutur. ... Termal macun kalıtelı bırsey kullanırsanız fan ıhtıyacınız yok.....
sistem nedir ? nerden alıcaksınız ?Sistem hazır yarın sabah sipariş verilecek veya Cumartesi sabahı sipariş verilecek. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyiki varsınız
İnternet üzeri almadım.
sistem nedir ? nerden alıcaksınız ?
Anladım saol.anakart seçimin yanlış.... eğer o anakart diye illa tutturacaksan 1600mhz ram destegı overclockla var
ama ben sana hala z68 al diyorum başka bişey demiyorum...
niye bu kadar z68 peşindesin diyeceksin...
şurayı bi oku.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yada kısaca ben özetleyeyim..
h61 anakartlarda overclock yapılmıyor ancak işlemcinin grafik çekirdegi kullanılabiliyor..
p67 anakartlarda grafik çekirdegini kullanamazsın. ama overclock yapabilirsin.
z68 te ise 2 sinin birleşimi hem grafik çekirdegini kullanabilirsin hemde z68 ler daha çok overclock imkanı sunar..
z68 alırsan yeni power alana kadar gtx560 ı takmazsın sisteme. işlemcinin grafik çekirdegini kullanırsın.
i5 in grafıgı kötü degildir merak etme
anakart olarak şunu al
param yetmıyor dersen bunu al
ayrıcaaaa ekran kartı konusunda bana sorarsan...
boşu boşuna 560 TOP modeline para veriyorsun.
925 mhz nedirki... yani haaaa fabrikadan çıkmış gelmiş sana 925 haa sen yapmışsın 925mhz.
aralarında hiç bir fark yok..... way efendim 925mhz miş ölsem almam o modeli...
sen 560 top modeline kendin overclock ettiginde yakmazsın kartı merak etme..
overclocksuz versiyonu alıp 925 mhz yapıyorlar al sana TOP modeli.
al şunu sen overlock yap. boşu boşuna para verme.. satış politikası. kazık atmak için bahane...
ayrıca gücün yetiyorsa 560 Tİ al diyorum cuda sayısı daha fazla kayda deger daha fazla performans veriyor.
al bak şuraya aradaki farkı gör.
haa ayrıca Tİ modelinide 925 mhz e overclock edebilirsin
Sevdim bu monitörü aynı fiyata DVI girişli.power olayı.
ekran kartı ve anakart olayını anladıysan tamam.
ram harddisk oke.
monitör olmadı...
çünkü analog VGA girişe o kadar para verilmez... aynı özellikte 250 liralık lar var
ama monitör şunu al derim DVI girişi var dijital görüntü alırsın daha kalitelidir
bencede onlara pek takılma renksiz monitörmü olur yaBi türlü bulamadım araştırıyorum şu anda.
Diğer monitörlerde 16.7 Milyon Renk derinliği yazıyor Bunda Hayır yazıyor.
Anlamadım.
Sizin verdiğiniz linkte orjinal sitesinde neye bakmam gerekiyor?
dediğim gibi bütün özellikler yazmıyor..Bi türlü bulamadım araştırıyorum şu anda.
Diğer monitörlerde 16.7 Milyon Renk derinliği yazıyor Bunda Hayır yazıyor.
Anlamadım.
Sizin verdiğiniz linkte orjinal sitesinde neye bakmam gerekiyor?
iyide arkadaş renk derinliği yok diyor olsa neden yok yazsın adamlar
dediğim gibi bütün özellikler yazmıyor..
araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?