Kedi Yavrusu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia wp7 kullanmaya baslayinca butun Nokia cilar wp7'ci oldu
Adam hakkı beyler. Dağılın!Windows'un bilgisayar sektöründe hakimiyetinin herkes tarafından bilinmesi,akıllı telefon hakkında pek bilgi sahibi olmayanlarıda windowslu telefon alması konusunda bir referans oluyor,durum bu benceEğer Apple her sene tek telefon yerine daha geniş bir kesime hitap edebilecek pekçok model çıkarırsa iOS burada daha çok ön plana çıkar.
Nereden bu kanıya vardınız?Android Vs İosWP7 her ikisinede kafa tutamaz
Nereden bu kanıya vardınız?
Pc'de çalışan oyun tablet ve mobilde çalışacak denmedigi için ben inanıyorum. Aplikasyonlar üçünde de çalışır ne de olsa. Mesela 2gb'lık facebook uygulaması olacak değil ya. Bu arada iOS'tan dahi fazla uygulama olabilir. Olacak demiyorum olabilir diyorum. Üç kesime de (pc, tablet, telefon) hitap eden bir market çünkü windows market.en basitinden uygulama çokluğuama sen şimdi pc de çalışan programlar teldede çalışacak diyeceksin o ayrı ben ona pek inanmıyorum
Pc'de çalışan oyun tablet ve mobilde çalışacak denmedigi için ben inanıyorum. Aplikasyonlar üçünde de çalışır ne de olsa. Mesela 2gb'lık facebook uygulaması olacak değil ya. Bu arada iOS'tan dahi fazla uygulama olabilir. Olacak demiyorum olabilir diyorum. Üç kesime de (pc, tablet, telefon) hitap eden bir market çünkü windows market.
dunyada en cok kullanilan isletim sistemi ne windows bunun yeni surumu ne win8 hatta tanitildiginda millet sok oldu bir gunde marketinden 500bin indirme yapildi aton islemci ile ve 1 gb ram ile gayet iyi calisabiliyor ise bak intel mobil islemci pazarina girdi ve win8 arm destekli ve bir ornek samsung un win8 li tableti 4 gb ram e sahip ve intel medfield ile calisiyor eger yeterli olmazsa 4 cekirdek islemciler 2012de mobil pazarda mesela nvidia kal-el ve ekliyorum tanitimdan not pc-tablet-mobil anlamda en entegre sistem ve tabletler ve pc ler ayni oyunlari ve programlari calistirabilecek deniyor simdi basa donelim minimum sistem ihtiyacina bakalim atom islemci ve 1 gb ram sgs2 de nasilbir donanimvar ve ya yeni gelecek modellerde yeni eko sisteme hosgeldiniz sayin maxicep uyeleri stephen elop in surekli dedigi ucuncu eko sistem basladi bile intel meegi isine bu islencileri uretmek icin girdi su an icin microsofta mecburuz ve bir kac sene sonra yazfiklarimi gelin bir daha okuyun ve elinizdeko cihazlara bakin misal oyunlar nasil caliscak diyorsunuz degil mi pc de grafikleriyle oynuyorsunuz cozunurluk dusuyorsunuz degil mi ve bunu nvidia kal-el e sahip 2 gb ran li bir telefonda dusunun super bir guc artik kin ister asphalti novayi degil mi microsoft da steve ballmer ile cok sey degisti ve cok saglam geliyorlar isteyen win8 in gelistirici surumunu indirsin baksin ve microsoft sunu garantisinide veriyor dunyada kullanimoranim %96 civarinda e o zaman kimne yapsin android i ios u degil mi biraz dusunun bu yazdiklarim hakkinda sizde anliyacaksiniz
----------Eklendi @ 22:41:59 ---------- Yazıldı @ 22:33:24 ----------
ve dev gibi google he guldurme beni pc in de hangi isletim sistemini kullaniyorsun android mi dev gibi google he su arama motoru olan ve arama motorlugunu birakip nereye el attiysa eline yüzüne bulaştıram google he yuh artık
3 yılda Nokia'yı deviren, Apple'ın büyümesini durduran, Windows Phone'u piyasadan silen Google başarısız diyorsan daha senin yazdıklarını okumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?