Aras Abii&Hidayet Abi Bakar mısınız bi :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Benim modun yanına başka mod istemem diyorsun yani :D

Müsait olunca deniyeceğim mert teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

x-scarface

x-scarface

Üye

Beyleeer :cool

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Napak (h) daha 10 levelim bankaya borcum azalsın :D Mercedes yapmayı düşünüyorum. Level yükselsin bi :D şimdilik scaniadan memnunum yavaş kaldı biraz benim 750lilk volvoya göre ama yol tutuşu freni daha iyi. Bu arada aras abi modu denesen :)

- - - Eklendi - - -

Güzel :(

Ekran kartım kötü benim :ah

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Napak (h) daha 10 levelim bankaya borcum azalsın :D Mercedes yapmayı düşünüyorum. Level yükselsin bi :D şimdilik scaniadan memnunum yavaş kaldı biraz benim 750lilk volvoya göre ama yol tutuşu freni daha iyi. Bu arada aras abi modu denesen :)

- - - Eklendi - - -

Güzel :(

Ekran kartım kötü benim :ah
Hile ile xp kas leveli yükselt, en kral kamyona bin :d:

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Yok yapmıycam öyle :D İnat işte :D

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Aynen scania çok hoşuma gitti :hmmm ama abi volvo dene derim bi en ucuzunu aldım 750 Bg motor taktım.Fazla mod. Etmedim ama. Köpek gibi gidiyor. Yükle 150 gördüm sonra viraj vardı :islik volvonun tek eksiği bence fren :D

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Emrgncy
x-scarface

x-scarface

Üye
Kral bende şaşmam da yol üzerinde daf ın bayisinden aldım denemek için manzarayıda görünce :pro:

Scania evo modunu attım scanialar daha bi sağlam oldu :cool

Mod var zaten bende mert kullanıyorum :ehe

Renault un çekicilerde çok şekil duruyor haaa :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ula zorla başlatacaksınız oyuna ha...

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Deneme sürüşü yapılıyor mu ben satın alıyorum sonra sürüyorum :hmmm scaniayı şöföre verdim yavaş geldi motoru güçlendirimce geri alcam :eller:

Şuan volvo var köpek gibi gidiyor :D Az daha para bulayım şasi ve kasasını geliştircem mod. Etcem biraz daha :D şimdilik volvo akar :yuru:

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bendemi oynasam ne şu oyunu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
pc oyun bölümüne Ets2 oynayanlar diye konu mu açsak :hmmm

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Benim aklımdan geçti aslında abi ets2 fanları vs diye sen aç istersen hayır ben açarımda sen büyüğümüzsün :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Deneme sürüşü yapılıyor mu ben satın alıyorum sonra sürüyorum :hmmm scaniayı şöföre verdim yavaş geldi motoru güçlendirimce geri alcam :eller:

Şuan volvo var köpek gibi gidiyor :D Az daha para bulayım şasi ve kasasını geliştircem mod. Etcem biraz daha :D şimdilik volvo akar :yuru:

Şoföre verip geri alma nasıl yapılıyor la benim manı kadın sürücü aldı vermiyor :bilmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Benim aklımdan geçti aslında abi ets2 fanları vs diye sen aç istersen hayır ben açarımda sen büyüğümüzsün :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Şoföre verip geri alma nasıl yapılıyor la benim manı kadın sürücü aldı vermiyor :bilmm
Bu işin büyüğü küçüğü olmaz, sen daha tecrübelisin...

Sen aç konuyu aç,

Ya oynamaya oynamaya acemileşmişim, az sonra kısa bir video ekliyeyimde bakın halime :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bu işin büyüğü küçüğü olmaz, sen daha tecrübelisin...

Sen aç konuyu aç,

Ya oynamaya oynamaya acemileşmişim, az sonra kısa bir video ekliyeyimde bakın halime :D

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Bu aracı sür diye bişey var :hmmm Bu konuyu oraya taşıyalım abi gerek yok yeni konuya

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ordan devam edilmesi için :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt