Süleyman Üye x-scarface' Alıntı: Profilo dayanıklı telefon çıkarmışta ismi koymayı unutmuşlar Genişletmek için tıkla ... iyiymiş hayırlı olsun - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Trakyali ikmet =) Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Profilo dayanıklı telefon çıkarmışta ismi koymayı unutmuşlar Genişletmek için tıkla ... iyiymiş hayırlı olsun - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Trakyali ikmet =) Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Akai değil mi o telefonun markası? Genişletmek için tıkla ... Akmai
Oğuzhan Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Akmai Genişletmek için tıkla ... zzzt tokai... dalga geçiyordum ama harbi telefonları varmış Bir aralar kuponla bu televizyonları veriyorlarmış.
x-scarface' Alıntı: Akmai Genişletmek için tıkla ... zzzt tokai... dalga geçiyordum ama harbi telefonları varmış Bir aralar kuponla bu televizyonları veriyorlarmış.
Süleyman Üye Kabız Civciv' Alıntı: İşte efsane Genişletmek için tıkla ... yuhh yav bunu sahibindene mi vermiş
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Süleyman' Alıntı: yuhh yav bunu sahibindene mi vermiş Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Süleyman' Alıntı: bunu kime satmayı planlamış acaba Genişletmek için tıkla ... Alan çıkmıştır belki Satacak öğrenci falan bulmuş olabilir. - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: alacaktım ben bunu hd dedilerdi Genişletmek için tıkla ... hd zaten
Süleyman' Alıntı: bunu kime satmayı planlamış acaba Genişletmek için tıkla ... Alan çıkmıştır belki Satacak öğrenci falan bulmuş olabilir. - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: alacaktım ben bunu hd dedilerdi Genişletmek için tıkla ... hd zaten
Süleyman Üye Kabız Civciv' Alıntı: Alan çıkmıştır belki Satacak öğrenci falan bulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla ... haklısın anca öğrenciye satar zaten
Kabız Civciv' Alıntı: Alan çıkmıştır belki Satacak öğrenci falan bulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla ... haklısın anca öğrenciye satar zaten