Arapça Yazma dili ekleme yardım ( Problem Çözüldü. Çözüm içeride)

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Arapça Yazma dili ekleme yardım ( Problem Çözüldü. Çözüm içeride)
  • Beğen
Tepkiler: turan3068 ve ziyadd

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Olan varsa lütfen paylaşabilir mi ...

andy5636

Üye
Kimsede yok bende ariyorum N70 telim

Col_Kartali

Üye
Walla ben arap ulkesinde oldugum icin teller zaten arapca, bende turkcelestirmedim cunku hem arapca hem turkce ayni pakette yok,o soyledigin yontemle hic kullanmadim nasil oluyor oyle turkceyken arapca yazabliyormuyuz?
sitesinde arapca dil paketi yukleyebilirsin.

sagonafri

Üye
varsa haber verin

muhmtt

muhmtt

Üye
agalar size bisey diyecem bende arıyom bulamadım ama bi programla telimin dil kodunu arapça yapıp ceptelefonumu arapcaya güncelleyecem sonra x-plore kurup arapça yazma dilini alcam sonrada tekrar programla dil kodunu türkçe yapcam ve türkçeye güncelleyecem, bunları yaptıkdan sonra arapça yazma dilini sizlerle paylaşırım mynet e kaydolun çünkü dosyayı mynet depoya koyup linkini buraya vercem

--------------- Ekleme ---------------

Kimsede yok bende ariyorum N70 telim

agalar size bisey diyecem bende arıyom bulamadım ama bi programla telimin dil kodunu arapça yapıp ceptelefonumu arapcaya güncelleyecem sonra x-plore kurup arapça yazma dilini alcam sonrada tekrar programla dil kodunu türkçe yapcam ve türkçeye güncelleyecem, bunları yaptıkdan sonra arapça yazma dilini sizlerle paylaşırım mynet e kaydolun çünkü dosyayı mynet depoya koyup linkini buraya vercem

muhmtt

muhmtt

Üye
arkadaşlar ben nokıa n70 telefonumu israil dil kodu ile güncelledim ve telefonum arapça oldu sonra telefonun arapça yazma dilini kopyalayıp bi yere kaldırdım sonra telefonumu tekrar türkçe dil kodu ile türkçeye çevirdim sonra telefonu açtım çalıştı ve sonra arapça yazma dilini x plore ile yapıştırdımve telefonu yeniden başlattım sonra telefon açılmadı formatladım düzeldi yine arapça dilini yapıştırdım yeniden başlattım açılmadı arapça yazma dilini önermiyorum size ya komple telefonu arapça kullanmanızı öneriyorum , sadece yazma dilini yüklediğimizde telefon nokıa yazısı ile donup kalıyor size arapça yazma programı tavsiye ediyorum başka türlü olmuyor size arapça yazma dilini versem telefonum bozuldu diye bana beddua edersiniz

• Beğen
Tepkiler: abican73
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüştür arkadaşlar.

Üst Alt